Quantcast

http://picasion.com/

6 ιδιώτες γιατροί ενισχύουν το Νοσοκομείο Βέροιας για την αντιμετώπιση της πανδημίας

3 προσήλθαν οικειωθελώς και 3 με επίταξη

Με 6 ιδιώτες γιατρούς ενισχύθηκε το Νοσοκομείο Βέροιας, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας. Πρώτος ήταν ένας Παθολόγος που εκδήλωσε ενδιαφέρον να συνδράμει και προσήλθε οικειωθελώς εδώ και περίπου μια εβδομάδα στο Νοσοκομείο της Βέροιας, προκειμένου να τις υπηρεσίες του. Επιπλέον, δύο ακόμα Γενικοί Ιατροί ανταποκρίθηκαν και εκδήλωσαν ενδιαφέρον να προσφέρουν οικειωθελώς τις υπηρεσίες τους. Η σύμβασή τους υπογράφηκε και αναλαμβάνουν την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου τα καθήκοντά τους.

Σήμερα, στο πλαίσιο επιτάξης των υπηρεσιών τους για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, παρουσιάστηκαν με φύλλο πορείας και ανέλαβαν υπηρεσία 3 ακόμα ιατροί και συγκεκριμένα, ένας Πνευμονολόγος, ένας Παθολόγος και ένας Ιατρός Γενικής Ιατρικής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανένας από τους Ιατρούς που τους επιδόθηκε φύλλο πορείας δεν αρνήθηκε την ανάληψη καθηκόντων του, σε αντίθεση με περιστατικά σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, εκεί που εντοπίζεται και η μεγαλύτερη «πίεση», όπου ιδιώτες Ιατροί επικαλέστηκαν προβλήματα υγείας.

4 σχόλια:

  1. Κούλη με μπαλώματα δεν κάνεις εκλογικό κουστούμι,σε παραμυθιαζουν οι επικοινωνιολόγοι σου ότι όλοι οι Έλληνες είναι χαιβανια, παρά μόνο ένα 25% και αυτοί όπου νάνε θα ξυπνήσουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ Β/ΘΜΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΣΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΧΑΚΙ" ΣΟΒΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ "ΠΟΛΕΜΟΥ" ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ - ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα γίνουν εκλογές;
    Θα δείτε τι έχει βα γίνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ