Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήχησαν οι σειρήνες του πολέμου στη Βέροια!

Σειρήνες προειδοποίησης πολέμου ήχησαν πριν από λίγο σε όλη τη Βέροια. Ο... ανατριχιαστικός ήχος των σειρηνών που ήχησαν από δύο πλευρές της πόλης -η μία το θέλει το... ρεκτιφιέ της-αλλού ακούστηκε περισσότερο και αλλού λιγότερο και, αν και υπήρξε η σχετική προειδοποίηση, όλοι έπαθαν μια ψιλοταραχή τω πρώτα δευτερόλεπτα. Ευτυχώς δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς επρόκειτο για δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου του Συστήματος Αυτόματου Τηλεχειρισμού των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, κάτι που συνέβη ταυτόχρονα σε όλη την επικράτεια, στα πλαίσια της Άσκησης ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-21». Η ενεργοποίηση σειρήνων συναγερμού πραγματοποιήθηκε στις 11:00, με διακοπτόμενο ήχο για 60 δευτερόλεπτα, ενώ στις 11:05 σήμανε η λήξη του συναγερμού με ήχο σταθερής έντασης για επίσης 60 δευτερόλεπτα.

Δείτε το βίντεο:

3 σχόλια:

  1. εγω κοιμομουν και δεν ακουσα τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πόλεμο μόνο μπολιασμενοι θα πάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2021 και ακόμα δουλεύουμε σειρήνες; Στείλτε ένα μήνυμα από το 112 που σίγουρα θα το ακούσουν όλοι, γιατί το σημερινό πραγματικά δεν το άκουσα. Άσε που μπορείς να συμπεριλάβεις και διάφορες πληροφορίες για το τι να κάνεις, που να πας, κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ