Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια φωτογραφία από τη Χαλκιδική στις κορυφαίες του πλανήτη

Το αν θα είναι ο κορυφαίος για φέτος φωτογράφος στον κόσμο σε θέματα ωκεανών και περιβάλλοντος περιμένει να μάθει σήμερα όταν και θα ανακοινωθούν οι νικητές των «Ocean Photographic Awards 2021», o Nικόλαος Σαμαράς καθώς η συγκλονιστική του υποβρύχια λήψη με έναν ιππόκαμπο παγιδευμένο σε μια μάσκα που κάποιος ασυνείδητος πέταξε στη θάλασσα της Χαλκιδικής είναι ανάμεσα στα φαβορί για το κορυφαίο έπαθλο.

«Σε μια συνηθισμένη κατά τ' άλλα κατάδυση μου, με σκοπό να φωτογραφίσω τον πλούσιο σε βιοποικιλότητα βυθό του βορείου Αιγαίου, το μάτι μου είδε στο βάθος μια.. μάσκα να αιωρείται. Από περιέργεια πλησίασα να δω τι συμβαίνει, και τότε κατάλαβα. Ένας σπάνιος ιππόκαμπος, είχε πιαστεί στο λάστιχο της μάσκας, με εμφανή δυσκολία να κολυμπήσει. Αφού τον φωτογράφισα, τον ελευθέρωσα με ασφάλεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ