Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στον πυθμένα του ποταμού Αράπιτσα βυθίστηκαν φιάλες Ναουσαίικου κρασιού

Η Νάουσα απέκτησε το πιο ασυνήθιστο... οινοποιείο!
Στον πυθμένα του ποταμού Αράπιτσα στη Νάουσα βρίσκονται από το πρωί της Κυριακής 5 Σεπτεμβρίου περίπου 600 φιάλες Ναουσαίικου κρασιού. Ο σκοπός της βύθισής τους είναι να παρακολουθείται η παλαίωση των κρασιών υπό αυτές τις συνθήκες και αυτό να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για συνέργειες και για την προβολή της Νάουσας ως πόλης του Οίνου και της Γευσιγνωσίας.


Η βύθιση των φιαλών έγινε στις 10 το πρωί στον Χώρο Θυσίας των Ναουσαίων Ηρωίδων, με μια λιτή εκδήλωση, που ανάλογή της -ειδικά σε νερά ποταμού- δεν έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν στην Ελλάδα, στην οποία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωπο του Συνδέσμου Οινοπαραγωγών Νάουσας, της 
Γαστρονομικής Κοινότητας Νάουσας, της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας, του Εμπορικού Συλλίογου Νάουσας και του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης Νάουσας.











3 σχόλια:

  1. Άμα βρουν φιάλες εκεί του χρόνου, καλά κρασιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κρασιά!! Που λένε!! Κάνετε βέβαια τα πάντα για να βγει-ερθει εισόδημα και καλά κάνετε , αλλά δυστυχώς με τέτοια πράγματα δεν αλλάζει η καταστροφική μας πορεία προς την...Αραπίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας έχει φάει η γκρίνια και η μιζέρια.Αφηστε τους ανθρώπους να δοκιμάσουν τις ιδέες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ