Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τη «Βασίλισσα» επισκέφθηκε ο Βεροιώτης Μητροπολίτης Δράμας

Την ευχή και ευλογία του Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου είχαν την τιμή να λάβουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας του Βορρά, στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στον Βώλακα Δράμας. Ο Σεβασμιώτατος με καταγωγή από τη Βέροια, κατά κόσμον Αλέξανδρος Αποστολίδης, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά να συναντήσει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του και ευχήθηκε σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο υγεία, δύναμη και πάντα επιτυχίες!




8 σχόλια:

  1. Μπράβο παιδιά! Ολοι με μάσκες! Ξανά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μασκες λες ρε τυπε; Εισαι στα καλα σου; Προετοιμασια σε προπονητικο κεντρο βρισκεται η ομαδα εδω κ 10 μερες. Εχεις δει εσυ ομαδα ν κανει προετοιμασια με μασκες;;;; οτι του φανει του λωλοστεφανη .....

      Διαγραφή
    2. Ο τρόπος που γράφεις δείχνει και το ποιόν σου! Αν η φωτογραφία είναι από προπόνηση τότε πάμε για πρωτάθλημα!!!!

      Διαγραφή
    3. Να θυμίσω πως σε γυμναστήρια οι αθλούμενοι φοράνε ΔΙΠΛΗ μάσκα. Μάλλον οι δεκάδες χιλιάδες στα γυμναστήρια είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες. Γιατί όπως και να το κάνεις αν είσαι ποδοσφαιριστής σε προετοιμασία δεν κολλάει..

      Διαγραφή
    4. Οι επαγγελματίες αθλητες ομαδικών αθλημάτων πριν ανέβουν σε προετοιμασία έχουν άπαντες υποβληθεί σε rapid test. όπως επίσης και το τεχνικό επιτελείο της κάθε ομάδας. Κοιμούνται, τρώνε και κυρίως προπονούνται όλοι μαζί απομονωμένοι για 14 μέρες. Τώρα για ποιόν λόγο εσύ θα ήθελες να φοράνε πάραυτα μάσκα, δεν το γνωρίζω.... Προφανώς ήθελες οποωσδήποτε να γράψεις κάτι κι έγραψες αυτό.

      Διαγραφή
  2. Είναι αόρατη μπραδερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αθλητές απομονωμένοι και κάνουν συνεχώς τεστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ