Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H εκκεντρική εμφάνιση της Μαριπόζα στα Mad Music Awards - Δείτε τι φόρεσε και μας άφησε άφωνους

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου άφησε άφωνους όσους βρέθηκαν στα Mad Video Music Awards. Η επιλογή της στο ιδιαίτερο ντύσιμό της σχολιάστηκαν από τους θαυμαστές ποικιλοτρόπως. Όπως ήταν φυσικό, από το λαμπερό event παρέλασε πλήθος επωνύμων. Μεταξύ άλλων και πολλοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τηλεοπτικά ριάλιτι όπως είναι το Survivor, το House of Fame, το GNTM.

Ανάμεσα στους πρώην παίκτες ριάλιτι που βρέθηκαν στα φετινά Mad VMA ήταν και η Μακροχωρίτισσα Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου. Η Instagrammer και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, κατάφερε να μας αφήσει άφωνους με τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει.

Η Έλενα Κρεμλίδου είχε τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, φορούσε γάντια και μαύρα πέδιλα όμως τα βλέμματα έπεσαν πάνω στο υπόλοιπο σύνολο.

Δες τις σχετικές φωτογραφίες:









4 σχόλια:

  1. Κοριτσι για σπιτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα επόμενα 30 χρονια η κατρακυλα που θα φάει η Ελλάδα, θα είναι μεγαλύτερη από πατίνι χωρίς φρένα στη κατηφόρα στα παπάκια στον παλιό κωσταλαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίνφλουενσερς σου λέει. Διαμορφώνουν τάσεις και σκέψεις ματαιόδοξες υπάρξεις επειδή τις ακολουθούν 100k λιγούρια. Κάτι για αγγειά και θυμιατά έλεγε ο στίχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ταγγειά γενήκαν θυμιατά και τα σκαφτά λιβάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ