Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρέων Βέροιας-Αλεξάνδρειας

Όλα τα ονόματα
Το Σάββατο 3 Ιουλίου έγινε το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κομμωτών και Κουρέων Βέροιας και Αλεξάνδρειας «Η ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ», μετά τις πρόσφατες εκλογές για κατανομή αξιωμάτων. Έτσι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώθηκε ως εξής: Πρόεδρος: Εύχαρις Κιουλπεκίδου, Αντιπρόεδρος: Δήμητρα Κουτσιώφτη, Γραμματέας: Σιαμίδης Χαράλαμπος, Ταμίας Κική Δελαντώνη, Μέλη: Καγκελίδης Ιωάννης, Καρανικολοπούλου Κατερίνα, Παντσερίδης Γιώργος. «Πρόθεση όλων μας είναι να υπηρετήσουμε τα μέλη μας με συνέπεια και να φέρουμε αποτελέσματα σε θέματα που αφορούν τα καταστήματά μας εδώ και πολλά χρόνια» καταλήγει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Ημαθίας.

6 σχόλια:

  1. Στην τρίχα, όλοι και ολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταξύ τους ψηφίζονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Κομμωτών" μόνο;
    Είναι αποκλεισμένες οι κομμώτριες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ότι έμαθα η ψηφοφορία μέχρι τελευταία στιγμή ήταν ντέρμπι, η κάλπη είχε 5 ψήφους, και έτσι οι θέσεις ορίστηκαν με ένα κέρμα στα ''μονά-ζυγά''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΟΛΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΗΛΕΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      Διαγραφή
  5. Από τα πρώτα τους καθήκοντα είναι να συστήσουν στα μέλη τους την πιστή και σχολαστική τήρηση των μέτρων ( εμβολιασμός και μάσκα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ