Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγίου Πνεύματος με τριήμερο σούβλας στην αυλή του «Παλιό Ποδήλατο»

Σουβλιστά και μερακλίδικα Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα - Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο 6975634866
Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και μαζί του και το πρώτο επίσημο τριημεράκι. Θα μείνεις στην πόλη; Ευκαιρία να αποδράσεις γευστικά, με καλό φαγητό και δροσιά στην καλοκαιρινή αυλή του «Παλιό Ποδήλατο», που θα μας υποδεχθεί όλο το τριήμερο με σούβλες. Από το Σάββατο το μεσημέρι, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, θα σουβλίζονται και σερβίρονται περιποιημένα όλα τα μερακλίδικα και φυσικά όλες οι υπόλοιπες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο», της ώρας, μαγειρευτά, ορεκτικά, σαλάτες και μεζέδες!

Και με σταθερό παράγοντα την ποιότητα και τις καλές τιμές! Και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να απασχοληθούν τα πιτσιρίκια σας. 

Πάρτε την παρέα ή την οικογένεια, ανεβείτε στη Ραχιά σε λίγα λεπτά και απολαύστε καλό φαγητό στην όμορφη και άνετη αυλή του «Παλιό Ποδήλατο», που όχι μόνο προσφέρει διασκέδαση για όλους, μικρούς και μεγάλους, αλλά και σούβλες με όλα τα μερακλίδικα! Και φυσικά, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας! Ελάτε να τα δοκιμάσετε!

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ