Quantcast

http://picasion.com/

Vafita is back!

Με στυλ ποζάρει στο Instagram και αποθεώνεται από 54.000 followers
Την καλύτερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Αθηνά Βαφείδου. Η εντυπωσιακή fashion blogger με καριέρα σε Ελλάδα και σε εξωτερικό, μετά τον όμορφο γάμο της και κυρίως τον ερχομό του γιού της έχει βρει το πραγματικό νόημα της ζωής και είναι απόλυτα ευτυχισμένη. Η ίδια κατάφερε μέσα σε λίγες εβδομάδες να επανέλθει δριμύτερη σε φυσιολογικούς ρυθμούς και να ποζάρει με στυλ μπροστά στον φωτογραφικό φακό. 

Πάνω από 54.000 followers στο Instagram την ακολουθούν πιστά και της εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τις στιλιστικές απόψεις της. Μάλιστα, η Βεροιώτισσα καλλονή, δεν διστάζει να ανοίγει τον δημόσιο διάλογο και να απαντάει σε ερωτήσεις του κοινού που αφορούν επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά θέματα...

6 σχόλια:

  1. "Η εντυπωσιακή fashion blogger με καριέρα σε Ελλάδα και σε εξωτερικό" !!! Κλαίω λέμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Vafitara θεά! Αυτοδημιουργητη και με γαλλικό αέρα.... Όχι σαν κάτι άλλες δεύτερες που πάνε μυκονο για γλάστρες διάσημων πάρτι με 30 ευρώ μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΆΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΉ ΣΤΗΝ VAFITA ΕΝΑ ΈΧΩ ΝΑ ΠΩ. ΈΝΑ ΤΡΙΉΜΕΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΊΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κωστης παλαμας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ