Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εστίαση άνοιξε, αλλά κάποιοι δεν βγήκαν ακόμη!

Περιμένουν να φύγει το μπούγιο και μετά...
Μετά από έξι ολόκληρους μήνες τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος άνοιξαν και πάλι. Χιλιάδες Βεροιώτες βγήκαν να πιούνε το καφεδάκι τους σε πολυσύχναστα σημεία, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον. Δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που πήγαν σε εστιατόρια και ταβέρνες, προκειμένου να απολαύσουν μετά από πολύ καιρό το φαγητό τους. Ωστόσο, η πρώτη μέρα του ανοίγματος έδειξε πως υπάρχει και μια μερίδα του πληθυσμού, που έμεινε στο σπίτι και αποφάσισε  να μην βγει. Είναι εκείνοι που περιμένουν να περάσει το πρώτο κύμα εξόδου και να βγούνε μετά από μια εβδομάδα. 

Η αίσθηση πως αυτές τις ημέρες, θα υπάρχει συνωστισμός, τους κρατάει ακόμα εντός της οικείας τους. Αναμένουν την βελτίωση του καιρού που θα βοηθήσει στην μείωση των κρουσμάτων. Είναι λογικό, πολλοί συμπολίτες μας, ειδικά εκείνοι που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Καθημερινά, 70 με 80 Έλληνες χάνουν την μάχη με τον κορωνοϊό και αυτό είναι κάτι που ανησυχεί τον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ