Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στραβοπάτησε η «Βασίλισσα», έμεινε στο 0-0 με την Τρίγλια

Πρώτη απώλεια βαθμών εντός έδρας
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Βέροιας κόντρα στην Τρίγλια. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και μοιραία έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη εμφανίστηκε «διαβασμένη» στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε πολύ καλή άμυνα, ενώ έβγαινε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Μάλιστα, στο 38' λεπτό της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Πεταυράκη στον Τότσκα, αλλά ο Μπρίτο σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη. 

Ένα «κακό» αποτέλεσμα για τη «Βασίλισσα», που την αφήνει πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Τόσο το τεχνικό επιτελείο, όσο και οι ποδοσφαιριστές, μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα έδειχναν ιδιαίτερα απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα.

Αγωνιστικά, στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η Τρίγλια τις ευκαιρίες. Στο 15’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Βοσκόπουλου που μπλόκαρε ο Βελλίδης και στο 25’ προσπάθεια του Τότσκα που είχε την ίδια τύχη.

Η πιο μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 38’. Ο διαιτητής έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πεταυράκη στον Τότσκα, αλλά ο Μπρίτο σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Στο πρώτο 45λεπτο, η Βέροια είχε ως απειλές μια σέντρα σουτ του Λουκίνα στο 33’ που μπλόκαρε με υπερένταση ο Παλαβράκης και ένα τετ α τετ του ιδίου παίκτη που πρόλαβε με την έξοδό του ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η καλύτερη στιγμή μπορεί να πει κανείς ήταν ένα σουτ του Μπουκουβάλα από το ύψος της περιοχής στο 43’ που αποκρούστηκε από τον Παλαβράκη δύσκολα σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, η Τρίγλια στρίμωξε την Βέροια για 15-20 λεπτά αλλά δεν κατάφερε να την απειλήσει. Από εκεί και μετά η Βέροια πήρε και πάλι τον έλεγχο, δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

Στο 67’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 76’ ο Πασάς βρέθηκε μόνος απέναντι στον Παλαβράκη αλλά ο τερματοφύλακας της Τρίγλιας απόκρουσε σωτήρια. Στο 78’ μετά από συνεργασία των παικτών της Βέροιας, τόσο ο Καραγιάννης όσο και ο Πόζογλου δεν μπόρεσαν με σουτ μέσα από την περιοχή να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσης (Διαμάντης, Αναστασίου)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας (78’ Μαραγκός), Πεταυράκης, Οικονόμου, Βεργώνης (78’ Μπλέτσας), Μούργος (46’ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου, Λουκίνας (57’ Καραγιάννης).

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Πανάγου, Σέγκεργκης, Παπαστεργιανός Α., Βοσκόπουλος, Παπαστεργιανός Μ., Σαρβανίδης (85’ Τσακμάκης), Δόρης, Τότσκα (85’ Ευθυμιάδης), Μπρίτο (74’ Σμυρλής), Κεχαγιάς (64’ Ποζατζίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ