Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτη μέρα με ανοιχτή εστίαση και αγορά στη Βέροια - Χαμόγελα αισιοδοξίας

Τετάρτη του Πάσχα σήμερα, πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά τις αργίες του Πάσχα -καθώς την Τρίτη εορτάστηκε η εργατική πρωτομαγιά- και πρώτη ημέρα που έπειτα από πολλούς μήνες, ήταν ταυτόχρονα ανοιχτή και η αγορά της Βέροιας αλλά και τα καταστήματα εστίασης. Οι έμποροι περίμεναν πώς και πώς το άνοιγμα της εστίασης για να δώσει ένα... πουσάρισμα και στην αγορά, καθώς η «ιστορία» του κέντρου της Βέροιας έχει δείξει πως αγορά και καφές αλληλοσυμπληρώνονται και πως με το ένα από τα δύο κλειστό, μοιραία «πέφτει» η κίνηση και στο άλλο.



Ο καιρός σήμερα στην Βέροια, όπως και τις προηγούμενες ημέρες, θύμιζε καλοκαιράκι, κάτι που βοήθησε τα καφέ της πόλης που σύμφωνα με τα μέτρα αναγκάζονται να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους, αλλά ανέβασε την διάθεση όσων βγήκαν έξω για βόλτα, για ψώνια και για έναν πολυπόθητο καφέ σε γυάλινο! 

Καλός αλλά όχι αναμενόμενος ο πασχαλινός τζίρος στην αγορά - Χαρούμενοι οι έμποροι με το άνοιγμα της εστίασης

«Οι έμποροι είμαστε πολύ χαρούμενοι που άνοιξε η εστίαση, πρώτον γιατί κανείς δεν θέλει να παραμένει κλειστός ένας κλάδος και δεύτερον για να αυξηθεί η κίνηση στην αγορά. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά, να θωρακιστούμε με το εμβόλιο και να ανοίξει και το λιανεμπόριο κανονικά», ανέφερε στο veriotis.gr η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου.

Σχετικά με τον Πασχαλινό τζίρο, η πρόεδρος ανέφερε πως «Ήταν μεν καλός αλλά όχι ο αναμενόμενος για δεδομένα Πάσχα. Σίγουρα όμως ήταν πολύ καλύτερα από πέρυσι που το λιανεμπόριο ήταν κλειστό. Ειδικά για το λιανεμπόριο, οι επιχειρηματίες περιμένουμε στήριξη από την πολιτεία», συμπλήρωσε η κ. Τσιπουρίδου.

Δείτε φωτογραφίες:















7 σχόλια:

  1. Πού κατάντησε η χώρα και ειδικά η ΒΕΡΟΙΑ! Να χαίρεται και να αισιοδοξεί οικονομικά επειδή άνοιξαν επιτέλους...οι καφετέριες και οι ταβέρνες!
    Σα να λέμε ότι στην περιοχή άνοιξαν 3-4 εργοστάσια παραγωγής εξαγωγικών προϊόντων ή βρέθηκε εκμεταλλεύσιμο πετρέλαιο!
    ΡΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ σίγουρα είσαι για κλάματα.Αυτα τα μαγαζιά τα έχουν και δουλεύουν συμπολίτες σου .

      Διαγραφή
    2. Αυτοί που τα έχουν και δουλεύουν καλά τα έχουν και μακάρι να δουλεύουν καλά.
      Αλλά όλοι οι άλλοι είμαστε(οι περισσότεροι τουλάχιστον) όχι για πολύ κλάμα, αλλά ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με την κατάντια αυτή.

      Διαγραφή
  2. Βρήκαν οι τεμπέληδες να κάθονται με τις ώρες στα καφέ και να κρίνουν τους άλλους και να μην βλέπουν το αύριο και να γκρινιάζουν ότι δεν έχουν λεφτά.και από δουλειά άμα τους πεις θα πουν δεν υπάρχουν και αν τους προτείνεις θα σε πούνε όχι και τι ώρα θα δουλεύουν.αληθεια λυπάμαι αντί να σκέφτονται πως να φέρουν καμία σχολή στην Βέροια και ανθρώπους ώστε να αφήσουν χρήματα μένουμε στάσιμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια.
    Όλα πάνε καλά.
    Το λέει το ΣΚΑΪ ο Αντ1 ο Α το Μέγκα η ΕΡΤ το σταρ ο Βεροιώτης.
    Είναι πολλά τα λεφτά Άρη με 5 ταβέρνες και 62 καφετέριες το χωριό της Βέροιας που δεν έχει ούτε τουρισμό ούτε φοιτητές ούτε στρατό.
    Το εμβόλιο φονιά μην ξεχάσετε να κάνετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΥΠΛΗΡΩΣΕΙΣ:
      ΟΥΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ -ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ -ΟΙΚΟΔΟΜΗ - ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΥΤΕ ΦΡΟΥΤΑ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ