Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (3/5 - 9/5)

Παραμυθένιες στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις, στόχοι οικονομικοί που εκπληρώνονται και τα πάντα μπορούν να συμβούν με το Εξάγωνο Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ, την Δευτέρα 3 Μαΐου 2021! Θέλουμε να ακολουθήσουμε επιτέλους αυτό που προστάζει η καρδιά κι η διαίσθηση μας! Πολλές αισθηματικές ιστορίες, βιώνονται ως παραμύθι και μάλιστα με αίσιο τέλος, αφού πολλά από τα πιο γλυκά και τρυφερά μας όνειρα, θα πραγματοποιηθούν. Υπάρχει έντονη ανάγκη από ρομαντισμό, ευαισθησία, καλαισθησία και δημιουργικότητα! Οικονομικά, επίσης πραγματοποιούνται στόχοι και όνειρα! Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι ζώδια και ωροσκόποι του Νερού αλλά και της Γης, κυρίως του 3ου δεκαημέρου.

♈ Κριός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα θα σταθεί ιδιαίτερα αποδοτική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Ως και τις 9/5 οι θετικές γωνίες που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα αλλά και τον Πλούτωνα σου προσφέρουν την λύση, την προοπτική και το άνοιγμα των πρακτικών σου υποθέσεων, γεγονός που θα σε γεμίζει πίστη και ελπίδα. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους θα προσφέρει πιο ευχάριστες επικοινωνίες και έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα μπορεί να μην έχει τις μεγάλες εξελίξεις στα αισθηματικά είναι βέβαιο όμως ότι στην πορεία της σε βοηθά να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά σου, ενώ σταδιακά μπαίνεις σε περίοδο εύνοιας επικοινωνιών, φλερτ και συναντήσεων που θα σου δώσουν μεγάλη ικανοποίηση

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άρπαξε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για μία πολύ καλή επαγγελματική εξέλιξη που θα φέρει και μία νέα προοπτική στα οικονομικά σου! Η εβδομάδα σε βοηθά να ενισχύσεις το εισόδημά σου.

♉ Ταύρος

Γενικά

Εβδομάδα κατάλληλη για να πιστέψεις περισσότερο σε σένα, για να ανακτήσεις φίλε μου Ταύρε την αυτοπεποίθησή σου και να νιώσεις καλά με το μέσα σου! Περισσότερες ευκαιρίες στα αισθηματικά αλλά και μία περεταίρω χαρά, ανανέωση και διασκέδαση αναμένεται στις 3 και στις 6 του μήνα. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του εισοδήματός σου !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο αυτή την εβδομάδα όπου μία βαθύτατη επιθυμία σου είναι φανερό οτι ικανοποιείται , εκπληρώνεται και εσύ νιώθεις μεγάλη ανταμοιβή! Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στις 3 του μήνα, και με τον Πλούτωνα στις 6 του μήνα, προσφέρουν αυτή την μεγάλη ευκαιρία ικανοποίησης που θα την λάβεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Εβδομάδα δημιουργική με πολλές συζητήσεις και προτάσεις που τώρα μπαίνουν στα σκαριά της υλοποίησης. Αξιοποίησε τις ιδέες που έχεις τώρα για ένα νέο οικονομικό άνοιγμα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Εβδομάδα μεταβατική κατά την οποία ησυχάζεις από έννοιες επαγγελματικές και οικονομικές, τα βάζεις όλα σε μία σειρά και καλωσορίζεις τον Ερμή και την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Δίδυμε! Ως τις 9 του μήνα ξαλαφρώνεις από προβλήματα που σε ταλάνιζαν και παίρνεις τα πάνω σου. Το πέρασμα του ερμή στο ζώδιο σου (την Τετάρτη), σε κάνει πιο εξωστρεφή, κοινωνικό και οι μέρες σου γεμίζουν επικοινωνίες. Με την Αφροδίτη να περνά στο τέλος της εβδομάδας μπαίνεις σε μία περίοδο ερωτική αλλά και ανανεωτική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πλέον κατανοείς πολύ καλύτερα τι θέλεις για το μέλλον και την πορεία σου και ενώ είσαι σε φάση αλλαγών, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου θα προσφέρουν τις επικοινωνίες, τις συζητήσεις και τις συναντήσεις που θα σε βοηθήσουν να έρθεις σε ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα για το τί ζητάς από την πορεία σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μία μεγάλη ανακούφιση θα πάρεις για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα όπου σταδιακά θα νιώσεις ότι οι προσπάθειες που έχεις κάνει ως σήμερα, δεν έχουν πέσει στο βρόντο!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Εβδομάδα κοινωνική, ερωτική που σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που αγαπάς και έχεις μέσα στην καρδιά σου αγαπητέ μου Καρκίνε. Μπορεί ο Άρης από το ζώδιο σου να σε κάνει ιδιαίτερα παρορμητικό στις κινήσεις και στις αντιδράσεις σου, όμως οι δικοί σου άνθρωποι σε κατανοούν σου στέκονται και λαμβάνεις την αναγκαία για σένα ανταπόκριση και φροντίδα. Ένα όνειρο ή μία επιθυμία γίνονται πραγματικότητα. Στα επαγγελματικά βάζεις μια τάξη

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γεμάτος όνειρα, σχέδια και επιθυμίες κατανοείς ότι πλέον δεν είσαι μόνος και ότι μπορείς να μοιραστείς όλα αυτά που προσδοκάς με ένα άτομο που πραγματικά παίζει σπουδαίο ρόλο στη ζωή σου. Ο πόθος είναι αμοιβαίος και λαμβάνεις ανταπόκριση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα κατάλληλη για να βρεθεί η χρυσή τομή σε επαγγελματικά προβλήματα αλλά και σε συνεργασίες που είχαν κλονιστεί. Στα οικονομικά δεν φαίνονται μεγάλες διακυμάνσεις.

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Λέοντα κατακτάς έναν σημαντικό για σένα στόχο και βλέπεις την επαγγελματική σου πορεία να έχει σημαντική πρόοδο και ανάπτυξη! Οι θετικές γωνίες της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα σε βοηθούν να αναπτυχθείς οικονομικά αλλά και να προβάλεις με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σου! Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων σταδιακά φέρνει και την παραπάνω ανάπτυξη και εξέλιξη των φιλικών σου επαφών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανυποχώρητος και με μεγάλο πείσμα σε όλα όσα θέλεις να πετύχεις, αυτή την εβδομάδα αγαπητέ μου Λέοντα στα αισθηματικά μπορείς πραγματικά να λάβεις την δικαίωση που πάντα αποζητούσες. Μία σχέση αρχίζει να παίρνει πιο σοβαρή τροπή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα είναι ανοδικό και καταφέρνεις να κατακτήσεις έναν σημαντικό για σένα στόχο! Στα οικονομικά λαμβάνεις χρήματα στα χέρια σου και αυτό σε βοηθά να κάνεις πράξη και κάποια από τα καπρίτσια σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Εβδομάδα με πάθος, ερωτισμό και ικανοποίηση φίλε μου Παρθένε. Οι μέρες σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σου ή με τα παιδιά σου, πλέον αισθάνεσαι πιο πλήρης κάνοντας σχέδια για την πορεία σου. Από τις 4 του μήνα ο Ερμής από τους Διδύμους φέρνει για σένα θετικές επικοινωνίες για ζητήματα επαγγελματικά. Από τις 9 του μήνα είσαι πλέον πιο ικανοποιημένος από την απόδοση της καριέρας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ως τις 9 του μήνα οι μέρες σου είναι άκρως ικανοποιητικές και ερωτικές, και μπορώ να πω ότι είσαι από τα ζώδια που θα έχουν τις πιο θετικές εξελίξεις στην αισθηματική ζωή αυτές τις μέρες. Ένας έρωτας δυναμώνει και σε κάνει να αισθάνεσαι πληρότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε μία πολύ καλή περίοδο όπου μπορείς να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα σταθούν ιδιαίτερα κερδοφόρες για την πορεία σου.

♎ Ζυγός

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα που σε βοηθά να ηρεμήσεις ψυχολογικά βάζοντας σε τάξη και αρμονία την καθημερινότητά σου, την εργασία σου, τα οικονομικά σου μα προπάντων την οικογένειά σου! Λύνονται κάποια προβλήματα που σε ταλάνιζαν το τελευταίο διάστημα και πλέον μπορείς να επικεντρωθείς επιτυχώς στους στόχους σου! Η πορεία της εβδομάδας προσφέρει εύνοια σε επικοινωνίες, ζητήματα σπουδών, διεκπεραίωση νομικών εγγράφων / συμφωνιών

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου η εβδομάδα έχει πάθος, ερωτισμό και ... ερωτική κατάκτηση! Όλα αυτά είναι στο μενού των ημερών που ακολουθούν και ο έρωτας πολλές φορές γίνεται η διέξοδος στις πιεστικές στιγμές που δεν παύουν να υπάρχουν ετούτη την εποχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε ένα διάστημα που μπορείς να έχεις τις ιδέες, τις συζητήσεις και τις προτάσεις που θα φέρουν την επέκταση που προσδοκάς. Στα οικονομικά σου οι μέρες είναι αποδοτικές ως και το τέλος της εβδομάδας.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα χαλαρώνεις, ηρεμείς και κατανοείς φίλε μου Σκορπιέ τι έχει βάθος, ουσία και πραγματική αξία για σένα. Οι σχέσεις σου που σε ταλάνισαν πολύ το τελευταίο διάστημα μπαίνουν σε μία πολύ καλύτερη πορεία και μπορείς πλέον να διατηρήσεις κοντά σου τους ανθρώπους που πράγματική είναι σημαντικοί για σένα. Σταδιακά στην πορεία της εβδομάδας ο Ερμής και η Αφροδίτης από τους Διδύμους θα σε βοηθήσουν να συντονίσεις πολυ καλύτερα την εργασία και την καθημερινότητά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι θετικές γωνίες που σχηματίζει αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα σου δίνουν μία πολύ μεγάλη προσωπική ικανοποίηση για την εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης. Μέρες ιδανικές για μία νέα σημαντική γνωριμία, ή για μία σημαντική επαφή / συζήτηση που θα έχει μια εξαιρετική εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες σημαντικές συνεργασίες αρχίζουν και μπαίνουν τώρα στα σκαριά της εξέλιξης και ήδη από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν να έχουν μία καλή πορεία. Στα οικονομικά προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις που θα φέρουν και επιπλέον έξοδα.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη καταφέρνεις και συγκροτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Ηρεμεί η ψυχολογία σου και πλέον μπορείς να επικεντρωθείς με αφοσίωση στους στόχους σου προκειμένου να τους κατακτήσεις. Στην πορεία της εβδομάδας το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθυμία σου για συντροφικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά αρχίζει σταδιακά να ξυπνά μέσα σου η επιθυμία για συντροφικότητα από τις 4 του μήνα. Πλέον μπορείς να κατανοήσεις πολύ καλύτερα τις σκέψεις και τα ζητούμενα του ανθρώπου που έχεις στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καταφέρνεις να έχεις τις επικοινωνίες και τις συμφωνίες που θα φέρουν ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για την πορεία σου! Στα οικονομικά η εβδομάδα σε βοηθά να κλείσεις εκκρεμότητες.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Εβδομάδα απόλαυσης, χαράς, έρωτα, ικανοποίησης αλλά και κατάκτησης είναι για σένα αγαπητέ μου Αιγόκερε. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο ως τις 9 του μήνα δίνει όλες τις ευκαιρίες για να περάσεις καλά στα αισθηματικά σου, για να λάβεις χαρά από τα παιδιά σου ή και για να προχωρήσεις μπροστά προς νέα δημιουργικά ή και επιχειρηματικά σχέδια. Σταδιακά στην πορεία της εβδομάδας μπορείς να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου κόβοντας κάποιες κακές συνήθειες ή φροντίζοντας περισσότερο θέματα διατροφής.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σε απογειώνει μέσα στις ημέρες που ακολουθούν αφού το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα διεγείρει τις επιθυμίες σου και εκπληρώνει τους πόθους σου! Είναι το ιδανικό διάστημα για να έχεις μία εξέχουσας σημασίας για σένα ερωτική εκπλήρωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου το διάστημα είναι δημιουργικό και αποδοτικό, ενώ μπορείς να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τα επόμενα βήματά σου! Στα οικονομικά είσαι κερδισμένος, παρόλο που τα έξοδά σου τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Υδροχόε ηρεμείς ψυχολογικά και επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω σε ότι έχει αξία και είναι σημαντικό για σένα. Οι σχέσεις με την οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα γίνονται πιο αρμονικές ενώ αναζητάς και βρίσκεις τους τρόπους εκείνους που θα βοηθήσουν την αποκατάσταση προβλημάτων που μεσολάβησαν στο χτες. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ξεσηκώσει την επιθυμία σου για φλερτ και διασκέδαση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα μπορείς να κατανοήσεις τι έχει βάθος, ουσία και τί θελεις να διατηρήσεις κοντά σου. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους σε κάνουν αρκετά πιο εξωστρεφή και έτοιμο για ερωτική επικοινωνία και όχι μόνο ....

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου η εβδομάδα δεν έχει τις μεγάλες εξελίξεις, όμως δέχεσαι στήριξη και βοήθεια και αυτό σου δίνει την δύναμη να επιμείνεις. Στα οικονομικά σου δέχεσαι στήριξη από την οικογένεια ή βλέπεις να αντιμετωπίζονται και λύνονται κάποια προβλήματα που σε ταλάνιζαν.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ιχθύ επιβεβαίωνεσαι με κάθε τρόπο, είτε σε αυτά που είχες πεί ότι θα συμβούν, είτε σε αυτά που πραγματικά ήθελες να πετύχεις. Ενδιαφέρουσες επικοινωνίες σε κάνουν να γεμίζεις από ικανοποίηση, ενώ δεν θα λείψει και μία εκ βαθέων εξομολόγηση με πρόσωπο αγαπημένο, που θα σου δώσει μεγάλη δύναμη. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων σε βοηθά να βρεις λύσεις σε ζητήματα προσωπικά και οικογενειακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι κατάλληλη η εβδομάδα για να ανοίξεις την καρδιά σου και να πεις αυτά που αισθάνεσαι. Ο ρομαντισμός , η τρυφερότητα και η ζεστασιά δεν θα λείψουν ενώ μία συνάντηση που θα έχεις θα σου δώσει μία μεγάλη επιβεβαίωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες που θα προσφέρουν ενδυνάμωση ή και μία νέα προοπτική. Στα οικονομικά δεν μένεις ανικανοποίητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ