Μήνυμα Καρανικόλα για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, που μετατέθηκε για την Τρίτη 4 Μαΐου, λόγω του Πάσχα, προέβη στο ακόλουθο μήνυμα: «Τιμούμε την διεθνή ημέρα των εργαζομένων, την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ημέρα μνήμης, τιμής και ανασύνταξης δυνάμεων. Η μέρα αυτή προάγει το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ενότητας, της συναδέλφωσης και του σεβασμού στις αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Ένα μήνυμα που γίνεται ακόμα πιο ισχυρό στις συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας, λόγω της πανδημίας.

Η προστασία ευάλωτων ομάδων εργαζομένων, τα άτομα με αναπηρία που αναζητούν τις δικές τους ευκαιρίες στο εργασιακό περιβάλλον, η ισότητα σε ευκαιρίες μεταξύ ανδρών και γυναικών, η προστασία της υγείας των εργαζομένων, η εξάλειψη της ανασφάλειας και η εργασιακή δικαιοσύνη είναι ορισμένα από τα ζητήματα για τα οποία οφείλουμε να παλεύουμε, καθημερινά, ώστε να δώσουμε περαιτέρω προοπτική και ευημερία στην κοινωνία.

Έχουμε χρέος απέναντι σε όλους εκείνους που αγωνίστηκαν σκληρά να καθιερώσουν δικαιώματα, να μην παύουμε να αγωνιζόμαστε για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, συνεχίζοντας παράλληλα την προσπάθεια για την πρόοδο και την ανάπτυξη, ώστε να ανοίξουμε νέους δρόμους, ιδιαίτερα για τη νεολαία μας. Σας εύχομαι από καρδιάς καλό μήνα, με υγεία και δύναμη σε όλους!»

1 σχόλιο:

 1. Μηνύματα για την πρωτομαγιά έστειλε.
  Για την κατάργηση συλλογικών συμβάσεων εργασίας και τη καθιέρωση ατομικών εργάτη με εργοδότη πήρε θέση;
  Για την κατάργηση οκτάωρο-υπερωρίας με μελλοντική διακανονισμό ωρών εργασίας είπε τίποτα;

  Τι είπε;

  Και εγώ είμαι θετικός στον βιγκανισμο και τα δικαιώματα των ζώων εκτροφής, τις συνθήκες διαβίωσης και σφαγής των, αλλά έκανα ένα κατσικάκι σούβλα 10 κιλά λουκουμακι έγινε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ