Quantcast

http://picasion.com/

Λάμψη και γοητεία στην τηλεοπτική εμφάνιση του Τάσου Πρωτοψάλτου

Στο τηλεοπτικό κανάλι του Flash και πιο συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με παρουσιαστή τον Μιχάλη Αγραφιώτη εμφανίστηκε ο Τάσος Πρωτοψάλτου. Ο Βεροιώτης σκηνογράφος - ενδυματολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, μίλησε για την συμμετοχή του στην εορταστική διαδικτυακή εκδήλωση - αφιέρωμα «11th Annual Sketch to Screen Costume Design», την οποία διοργάνωσε το University of California Los Angeles (UCLA), με αφορμή τις υποψηφιότητες Ενδυματολογίας της 94ης Τελετής Απονομής Όσκαρ. Ο πετυχημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε λεπτομερώς στην Όπερα και στα Όσκαρ, ενώ έκανε και μια μικρή περιήγηση στο στούντιο που έχει στη Βέροια.

Δείτε το video:

9 σχόλια:

  1. Αγαπάμε Τάσο Πρωτοψάλτου. Μπράβο αστέρι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που να καταλάβουν οι τσιφτετελοβεροιώτες από όσκαρ, όπερα και ενδυματολογία. Ο πρωτοψάλτου διδάσκει τέχνη και πολιτισμό....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρεε με ψάρωσες! Έτοιμος ήμουν να σου την πω! 'σ'ωραίος!

      Διαγραφή
  3. ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΙΕΣ JOHATSU ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο μικρος φαινοταν πως θα γινοταν σπουδαιος ενδυματολογος. παντα ντυμενος με την τελευταια λεξη της μοδας και ενημερωμενος για τις παγκοσμιες τασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για gala είπε κάτι ; ή θα μείνουμε με την απορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μπόρατ (Borat) δεν είναι αυτός; Καζακστάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ