Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θέλει την ρεβάνς από τη Βέροια

Μόλις ένα εικοσιτετράωρο απομένει ώστε η Βέροια να αντιμετωπίσει για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League την Τρίγλια. Εκεί προπονητής είναι ο μέχρι πρότινος τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά» Κώστας Γεωργιάδης. Όπως είναι λογικό, η ποδοσφαιρική αναμέτρηση θα έχει την δική της ιδιαιτερότητα. Ο Γεωργιάδης θέλει να πάρει την ρεβάνς από την ομάδα που προπονούσε μέχρι πριν από λίγους μήνες και να φύγει από τη Βέροια μ' ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Ο ίδιος, παρ' ότι προσπάθησε, δεν κατάφερε να σταδιοδρομήσει στην Ημαθία και αποχώρησε δίχως να εκπληρώσει τους στόχους που του είχε θέσει η διοίκηση. Οι κακές σχέσεις του με τους δημοσιογράφους και με μια μερίδα του φίλαθλου κοινού που δεν ήταν ικανοποιημένο από τα αποτελέσματα της ομάδας, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ρεβάνς που θέλει να πάει από τη Βέροια. Άραγε, θα τα καταφέρει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ