Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καθηλώνει ο ρόλος της Ημαθιώτισσας Βίκυς Διαμαντοπούλου στις Άγριες Μέλισσες

Η Σοφούλα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της, αλλά δε θα είναι τόσο εύκολο
Πολλοί τηλεθεατές προβληματίζονται, αναφορικά με το τέλος που αρμόζει στην Σοφούλα, στις Άγριες Μέλισσες. Πράγματι, ο ρόλος που υποδύεται η ηθοποιός από την Ημαθία Βίκυ Διαμαντοπούλου, είναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος έχει δεχτεί μεικτά σχόλια από το κοινό. Οι δύσκολες στιγμές για την Σοφούλα στις «Άγριες Μέλισσες» δεν έχουν τελειώσει. Η κόρη του Τόλια και της Παγώνας, βρέθηκε αντιμέτωπη με τη βία όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της Μάνο Βόσκαρη και οι πληγές της είναι ακόμα ανοιχτές. 

Μπορεί τα τραύματα στο κορμί και το πρόσωπο της να γιατρεύτηκαν όμως ο πόνος που νιώθει στην καρδιά της είναι ακόμα νωπός. Η Σοφούλα, μετά την καταδίκη του Μάνου Βόσκαρη, έχει επιστρέψει στο Διαφάνι και στο πατρικό της σπίτι. Εκεί με τη βοήθεια των γονιών της προσπαθεί να συνέλθει από την άσχημη εμπειρία που είχε. Αν και αρχικά, είχε αποφασίσει να μη βγει από το σπίτι της, μετά από τις επίμονες προσπάθειες των γονιών της, η Σοφούλα θα κάνει τις πρώτες της βόλτες στα στενάκια του Διαφανίου.

Αν και αρκετοί από τους συγχωριανούς της, είναι στο πλευρό της και φαίνονται διατεθειμένοι να τη βοηθήσουν να συνέλθει υπάρχουν και οι «κακές γλώσσες». Η νεαρή Σοφούλα, θα νιώσει τα επικριτικά βλέμματα ορισμένων πάνω της αλλά θα ακούσει και τα αρνητικά σχόλια που λέγονται πίσω από την πλάτη της. Σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Άγγελος πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή δίνοντας μια ευκαιρία στην σχέση του με την όμορφη Σταυριάνη, η Σοφούλα θα πάρει την απόφαση να αφήσει πίσω της για πάντα το Διαφάνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ