Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Καρυπίδης και τα… εκατοσταδόλαρα

Μια φωτογραφία με πολλές ερμηνείες ή και… καμία ανάρτησε ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο επιχειρηματίας από την Ημαθία και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης φορώντας μια ζακέτα της ομάδας, έβγαλε μια selfie μπροστά από μερικά εκατοστοδόλαρα, με πολλούς φίλους των κιτρινόμαυρων να στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στήριξης! Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το σχετικό ποστάρισμα, τα likes και τα σχόλια έπεσαν «βροχή». Ο Θοδωρής Καρυπίδης απαριθμεί 24.000 followers στο Instagram.

6 σχόλια:

  1. Μεγάλη υπόθεση,με 5 εκατομυριακια εκ των οποίων τα περισσότερα όχι δικά σου,να έχεις ομάδα πάνω από άλλες με συνολικά 3+ δισεκατομυριακια (Ιβάν,Αλαφούζος,Τίγρης). Βεροιωτης είμαι τον ξέρω αλλά κοντεύει να μου αλλάξει γνώμη ίσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον μας δουλεύεις ή δεν ξέρεις για ποιον δουλεύει.

      Διαγραφή
  2. ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ...ΜΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας πληρώσει πρώτα τους πρώην υπαλλήλους του από τα Σ/Μ και μετά να το παίζει μάγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΛΗΡΩΣΕ ΒΡΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΟΜΒΙΑ.
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΓΙΑΤΡΟΙ
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΕΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απατεώνα,πλήρωσε μας πρώτα αυτά που μας χρωστας,μας άφησες χωρίς δουλειά,μας κοροϊδέψες ότι θα πάνε όλα καλά και στο τέλος μας άφησες στο δρόμο,είσαιαλήτης,άνανδρος,ανεκτικός,ψεύτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ