Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η αφιέρωση του James και τα ξαδέλφια του Γαλακτερού από τη Βέροια!

Μα πόση Βέροια πια;
Αφιερωμένη και πάλι στη Βέροια ήταν η προχθεσινή νίκη του James Καφετζή στο αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία στο Survivor. Ο «πρίγκιπας» James, έχει αναφερθεί από την αρχή του παιχνιδιού στους κολλητούς φίλους που έχει στη Βέροια, τον Άρη Μαρτάκη, συνεργάτη του στην επιχείρηση διοργάνωσης boat party και ημερήσιων κρουαζιέρων και στον Βαγγέλη Καμαριώτη, στους οποίους είχε αφιερώσει μια από τις νίκες του τις πρώτες ημέρες του στο παιχνίδι (δείτε εδώ). Μάλιστα, σε μια νίκη με έπαθλο επικοινωνία με φίλους, για τον James στην οθόνη εμφανίστηκε ο Άρης, προκαλώντας μάλιστα μεγάλο χαμό στις γυναίκες της μπλε ομάδας (δείτε εδώ).

Στο προχθεσινό παιχνίδι για την δεύτερη ασυλία, ο James κέρδισε έναν κρίσιμο πόντο για την ομάδα του κόντρα στον Τριαντάφυλλο, φέρνοντας το 9-5 και τους «μπλε» μια ανάσα πριν τη νίκη. Επιστρέφοντας στον πάγκο, ζήτησε από τους συμπαίκτες του στο καθιερωμένο «ΖΝΤΟ» να φωνάξουν για τη Βέροια και για τους φίλους του Άρη, Γιώργο και Βαγγέλη. 

Και εκεί, πάνω στην αφιέρωση του James «ξεφύτρωσαν» και ξαδέλφια του Παύλου Γαλακτερού από τη Βέροια. «Βέροια; Έχω ξαδέλφια στη Βέροια!» αναφώνησε ο Παύλος. Μα πόση Βέροια πια;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ