Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι Βεροιώτες κολλητοί του «survivor» James!

Ποιοι είναι ο Άρης και ο Βαγγέλης και ποια η σχέση τους με τον Ροδίτη διοργανωτή boat party;
Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης Survivor ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες στον ΣΚΑΙ. Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται καθημερινά στον στίβο μάχης για έπαθλα φαγητού ή βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης στην παραλία του εξωτικού Άγιου Δομίνικου και φυσικά για το τελικό έπαθλο των 100.000€. Στην ομάδα των Μαχητών βρίσκεται ο James Καφετζής, ο ginger Ροδίτης (μισός Ουαλός, μισός Έλληνας), ο «Χάρι» του φετινού Survivor, όπως αποκαλείται σε σχόλια στο twitter. Ο James ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Ρόδο, ως διοργανωτής Boat Party.



Σε ένα από τα αγωνίσματα που συμμετείχαν οι παίκτες για να κερδίσουν κάποιο έπαθλο, ο James κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό και να εξασφαλίσει ακόμα έναν πόντο για την ομάδα του. Στο... «ΖΝΤΟ» που κάνει όλη η ομάδα στο τέλος για να εμψυχώσει ή να επιβραβεύσει τον συμπαίκτη της, ο James ζήτησε αντί για το όνομά του, να φωνάξουν «μια Βέροια» γιατί  όπως εξήγησε, έχει εδώ δύο φιλαράκια του τον «Κάμα και τον Άρη» όπως είπε. Έτσι και έγινε και οι Μαχητές... μας έπιασαν στο στόμα τους!

Ποιοι είναι όμως οι δύο Βεροιώτες που για χάρη τους η Βέροια ακούστηκε στον Άγιο Δομίνικο; Πρόκειται για τον Άρη Μαρτάκη, που είναι και συνεργάτης του στην επιχείρηση διοργάνωσης boat party και ημερήσιων κρουαζιέρων και τον Βαγγέλη Καμαριώτη. 

Άρης Μαρτάκης


Άρης Μαρτάκης




James και Άρης 

Βαγγέλης Καμαριώτης


Βαγγέλης Καμαριώτης

Δείτε ένα βίντεο με το σχετικό απόσπασμα από το survivor αλλά στιγμές του James και του Άρη επάνω στο σκάφος, από το promo spot της επιχείρησής τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ