Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκαψε καρδιές στον Άγιο Δομίνικο ο Βεροιώτης κολλητός του survivor James!

Με τον Άρη Μαρτάκη μίλησε στο έπαθλο επικοινωνίας ο Ροδίτης «Prince Harry»

Επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ήταν το έπαθλο που πάλεψαν να κερδίσουν χθες το βράδυ οι παίκτες του «Survivor». Κόκκινη και μπλε ομάδα ρίχτηκαν στον υγρό στίβο και έπειτα από έναν σκληρό αγώνα έφτασαν στο 9-9. Το παιχνίδι «καθάρισε» τελικά ο James και η Μαριλένα που χάρισαν τον δέκατο πόντο για την μπλε ομάδα και την δυνατότητα να δούνε όλοι φωτογραφίες και μηνύματα φίλων τους.

Όταν έφτασε η σειρά του James να διαβάσει το δικό του μήνυμα, στην οθόνη εμφανίστηκε ένας δικός μας γνώριμος, ο Βεροιώτης Άρης Μαρτάκης, που τυγχάνει να είναι κολλητός και συνεργάτης του James στην επιχείρηση διοργάνωσης boat party και ημερήσιων κρουαζιέρων που διατηρούν στη Ρόδο. Μάλιστα, ο Ροδίτης «πρίγκιπας Χάρι» είχε αναφερθεί στη στενή φιλία που έχει με τον Άρη και τις πρώτες ημέρες που μπήκε στο παιχνίδι, αφιερώνοντάς του μάλιστα και μια από τις νίκες του (δείτε εδώ σχετικά).


Ο James μπορεί να χάρηκε πολύ που είδε τον κολλητό του, αλλά περισσότερο φάνηκαν να χαίρονται οι γυναίκες της μπλε ομάδας, που μόλις εμφανίστηκε ο Άρης στην οθόνη... άστραψε το μάτι τους. «Ωραίος ο Άρης!»,
«Βρε τον φίλο σου τον Άρη!» άρχισαν να φωνάζουν, ενώ ειδικά η Ελευθερία Ελευθερίου και η Βαλέρια Χοψωνίδου, προσφέρθηκαν μέχρι και να κατέβουν το καλοκαίρι στη Ρόδο. Εμ, τέτοια παιδιά βγάζει η Βέροια!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ