Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχές από τον Τάσο Μπαρτζώκα για τα 10 χρόνια του veriotis.gr

10 χρόνια «Βεροιώτης» - 10 χρόνια ειδήσεις!
Το site που σας μεταφέρει καθημερινά τα σημαντικότερα γεγονότα από τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια, τη Νάουσα, την Κεντρική Μακεδονία και όλη την Ελλάδα, έκλεισε 10 χρόνια ζωής. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των αναγνωστών, έφερε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ενημέρωση της Ημαθίας, αλλά και αξιοζήλευτη κατάταξη πανελλαδικά. Ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό! Με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας, προσωπικότητες και θεσμικοί παράγοντες της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, εύχονται στον «Βεροιώτη»:

«Ο «Βεροιώτης» μπήκε πριν δέκα χρόνια στα σπίτια μας, στις αναγνωστικές μας συνήθειες και στις καρδιές μας. Το χώρο αυτό τον κατέλαβε με την αξία του, με την εγκυρότητα του, με την πίστη του στην αξία της ενημέρωσης, αλλά και την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία του στις δύσκολες συνθήκες. Την αμφίδρομη αυτή σχέση μεταξύ πολιτών και «Βεροιώτη», όλοι οι συντελεστές του, την χτίσατε βήμα-βήμα αυτή τη δεκαετία και είναι κατά βάση μια σχέση εμπιστοσύνης, που βασίζεται στα γερά θεμέλια της ενημέρωσης και της αξιοπιστίας. Εύχομαι η ασυμβίβαστη πορεία του «Βεροιώτη» να μακροημερεύσει και να συνεχίζει να κερδίζει τα στοιχήματα του για πολλά χρόνια ακόμα!»

Τάσος Μπαρτζώκας
Βουλευτής Ημαθίας - Νέα Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ