Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανακατασκευάζονται τα γήπεδα μπάσκετ στη Βίλα Βικέλα

Συνεχίζονται οι εργασίες για την «Ανακατασκευή του δαπέδου γηπέδου καλαθοσφαίρισης Βίλα Βικέλα» με στόχο τη βελτίωση των δύο γηπέδων μπάσκετ που βρίσκονται στην περιοχή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Βέροιας, έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του υφιστάμενου αποσαθρωμένου ασφαλτοστρωμένου δαπέδου, έχει γίνει η ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη και η κατασκευή ασφαλτικού τάπητα, ενώ θα ακολουθήσει επίστρωση της επιφάνειας του γηπέδου με ελαστικοσυνθετικό τάπητα (αθλητικό δάπεδο) όπως και η τοποθέτηση τεσσάρων (4) προβολέων LED σε υπάρχοντες ιστούς.

«Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός άρτια εξοπλισμένου, οργανωμένου και λειτουργικού χώρου και χώρου προπόνησης για την εκγύμναση, την ψυχαγωγία και την αναψυχή παιδιών και ενηλίκων που κατοικούν στην περιοχή Βίλα Βικέλα της Δ.Ε. Βέροιας», καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.






3 σχόλια:

  1. Τα χωριά του Δήμου Βέροιας έχουν μια εικόνα εγκαταλείψης, δεν ζουν άνθρωποι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αργήσατε κιολας ... Τόσα χρονια ................

    Μονο που εχει το ονομα του Βικελα, στην περιοχη θα επρεπε να υπάρχουν αρτια γηπεδα μπάσκετ ( σωστες μπασκετες , φωτισμος και λοιπα )

    γεμιστε τωρα την πολη πλατειες , πρασινο και χωρους αθλησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περιμενω να δω το τελικο αποτελεσμα και μετά θα κρίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ