Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Γρήγορα, Εύκολα και Αποδοτικά με την εφαρμογή Emblem

Ξεκινήστε δωρεάν με ένα κλικ εδώ!
Διαδικτυακή εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης, για μικρομεσαίες επιχειρήσεις Emblem. Εκδώστε τα παραστατικά σας εύκολα και από παντού. Εφοδιαστείτε με το πιο ισχυρό εργαλείο πληροφόρησης. Σύνδεση με το myData. Αποστολή των παραστατικών στον λογιστή σας. Το πρώτο σας τιμολόγιο σε λιγότερο από 3'. 

Το Emblem είναι ένα προϊόν της Semantic, εταιρία πληροφορικής με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Επιχειρηματικού Λογισμικού (ERP), ενώ ταυτόχρονα έχει αναπτύξει υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη με άμεση απόκριση τόσο στους μεταπωλητές όσο και στους τελικούς πελάτες.

Το Emblem είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί από οποιαδήποτε συσκευή. Δε χρειάζεται εγκατάσταση ούτε συντήρηση (π.χ λήψη backup). Εσείς απλώς επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Όλα τα άλλα αφήστε τα σε μας!

Ξεκινήστε δωρεάν με ένα κλικ εδώ!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ