Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τελευταία αμνοερίφια στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» - Στην καλύτερη ποιότητα!

Τηλ. παραγγελιών: 2331061683
Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από το πασχαλινό τραπέζι και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» είναι καθημερινά δίπλα μας για να μας προσφέρει τα καλύτερα κρέατα και πασχαλινά εδέσματα, στην καλύτερη ποιότητα και με άριστη εξυπηρέτηση. Αν δεν προμηθευτήκατε ακόμα το αρνάκι ή κατσικάκι της Λαμπρής, σπεύσατε! Λίγα ακόμα αμνοερίφια είναι διαθέσιμα στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Και για όσους θέλουν και τα παρελκόμενα... θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από πασχαλινά εδέσματα!

Αγνά και ποιοτικά κρέατα, εντυπωσιακά κρεατοσκευάσματα, αρνιά και κατσίκια ντόπια ελληνικά και μια μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά εδέσματα, κοκορέτσια, γαρδουμπάκια, σεφταλιές, τσιγεροσαρμάδες, κοντοσούβλια χοιρινά και κότας, λουκάνικα, μπιφτέκια, αλλά και τα ξακουστά πλέον αλμυρά γεμιστά τσουρέκια, όλα χειροποίητα, μας περιμένουν και φέτος για να στρώσουμε τα πασχαλινά μας τραπέζια.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ