Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εμβολιασμοί: Άνοιξε η πλατφόρμα για 40-44

Μαζικά τα sms από το emvolio.gov.gr - Ραντεβού ακόμα και μέσα στην Μ. Εβδομάδα
Από το απόγευμα της Μ. Τετάρτης άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των πολιτών 40-44 ετών. Όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση, άρχισαν από χθες το απόγευμα να λαμβάνουν sms προτεραιοποίησης για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, καλώντας τους να κλείσουν ραντεβού μέσω του emvolio.gov.gr ή μέσω του κοντινότερου ΚΕΠ ή μέσω φαρμακείου.

Από σήμερα Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου στις 8 το πρωί, μπορούν να κλείσουν ραντεβού για εμβολιασμό και όσοι δεν έχουν άυλη συνταγογράφηση και ανήκουν στην εν λόγω ηλικιακή ομάδα στο emvolio.gov.gr ώστε να εμβολιαστούν με το εμβόλιο AstraZeneca.

Ανάρπαστα έγιναν τα πρώτα ραντεβού για εμβολιασμό στις ηλικιακές ομάδες 40-44, ενώ ορισμένοι βρήκαν διαθέσιμο ραντεβού ακόμη και για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω της μεγάλης αύξησης στα ραντεβού από τις ηλικίες 30-39 αλλά και των 40-44 που από τις πρώτες ώρες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για εμβολιασμό, θα αυξηθούν οι εμβολιαστικές γραμμές και τα εμβολιαστικά κέντρα για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο.

Παράλληλα, από το Μεγάλο Σάββατο θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και οι πολίτες ηλικίας 45-49 ετών, στους οποίους θα χορηγούνται όλα τα εμβόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ