Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γάμος + Βάπτιση στο «Παλιό Ποδήλατο» σε ονειρεμένο περιβάλλον και προσιτές τιμές!

Με μεγάλη αυλή για άνετη και ασφαλή διαρρύθμιση - Και σκεπαστό χώρο - Τηλ. 6975634866
Ένας ανοιξιάτικος ή καλοκαιρινός γάμος ή η βάπτιση του παιδιού σας, επιβάλλει ένα όμορφο εξωτερικό σκηνικό μιας προσεγμένης αυλής, με άνετο χώρο και κομψή διακόσμηση. Ειδικά με τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας, ένας μεγάλος εξωτερικός χώρος είναι ιδανικός για μια ασφαλή κοινωνική εκδήλωση. Το «Παλιό Ποδήλατο» στη Ραχιά διαθέτει έναν από τους πιο ονειρεμένους χώρους για να φιλοξενήσουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας, με υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες για την ασφάλεια όλων και φυσικά όπως πάντα τις πιο προσιτές τιμές. Μια πανέμορφη αυλή με πράσινο, πέτρα και ξύλο, που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα όσα άτομα θα επιτρέπονται να παραστούν στον γάμο σας ή στη βάπτιση του παιδιού σας.


Και επειδή μια δεξίωση σε εξωτερικό χώρο, προκαλεί ένα άγχος για την εξέλιξη του καιρού, το «Παλιό Ποδήλατο», πέρα από την εσωτερική σάλα, διαθέτει και την επιλογή του σκεπαστού εξωτερικού χώρου, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας, σε περίπτωση βροχής, να είναι προστατευμένοι και να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Διαθέτει επίσης και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την απασχόληση των μικρών παιδιών. Κλείστε τώρα τη βάπτιση, το γάμο σας και οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση και αφήστε τις πιο όμορφες εικόνες στους καλεσμένους σας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6975634866.

Δείτε φωτογραφίες:







































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ