Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας ανέλαβε προπονητής στον ΑΠΟΕΛ

Λίγες ώρες μετά την απόλυση του Μικ ΜακΚάρθι, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο 44χρονος τεχνικός υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2022 επιστρέφοντας στην ομάδα που είχε υπηρετήσει ως παίκτης και σκάουτερ. Τελευταία του ομάδα ήταν για δυόμισι χρόνια και μέχρι τον Μάιο η Νέα Σαλαμίνα. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε σε Ολυμπιακό, Βέροια, Ξάνθη και Δόξα Δράμας. Μάλιστα στη «Βασίλισσα του Βορρά» έπαιξε για δύο χρόνια, υπήρξε κορυφαίος στράικερ, ενώ η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είχε φέρει στα ταμεία της Βέροιας πάνω από 300.000.000 δραχμές. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Κύπρου:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών είναι μέχρι τον Μάιο του 2022.

Καλωσορίζουμε ξανά τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά ως πρώτο προπονητή μετά τη θητεία του ως ποδοσφαιριστή και προπονητή της Ακαδημίας και του ευχόμαστε να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ να πετύχει τους στόχους του. Ο κ. Πουρσαϊτίδης θα αναλάβει άμεσα τις προπονήσεις της ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ