Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πέθανε ο Χαράλαμπος Κουρουζίδης

Αιωνία του η μνήμη!
Έφυγε από την ζωή ο Χαράλαμπος Χρ. Κουρουζίδης. Ο εκλιπών ταξίδεψε στην «Γειτονιά των Αγγέλων», σε ηλικία 71 χρονών, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, στις 11:00 π.μ., σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω της απαγόρευσης συναθροίσεων στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, στην Μικρή Σάντα. Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

8 σχόλια:

  1. Καλό Παράδεισο, θείε. Βοήθησες πολύ κόσμο. Θα μας λείψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kirie babi mu Kalo Paradiso.na ise Kala eki pu ise k kali antamosi. Me skotoses h eidisi afti simera. Sagapo poli.kostas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Xαράλαμπος είχε όμορφη την ψυχή του. Είναι στα χέρια της αγάπης του Θεού. Η Παναγία να παρηγορεί τους δικούς του. Ο φίλος σας ο Παύλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό παράδεισο καλέ μου φίλε. Θα μου λείψεις πολύ . Θα λείψεις από όλους μας. Άνθρωποι σαν κι εσένα σπανίζουν. Καλό κουράγιο στους δικούς σου ανθρώπους . Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήσουν και θα είσαι τα πάντα για μένα νονε μου 😭 σ αγαπώ πλ..να μας προσέχεις από εκεί ψηλά!!!
    Σπανίζουν άνθρωποι σαν κ εσένα
    Καλό παράδεισο ψυχούλα μου 😭

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό ταξίδι θείε Μπάμπη. Έφυγες τέτοια μέρα και η καλή ψυχή σου πέταξε ψηλά σαν τα περιστέρια που τόσο αγαπούσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό Παράδεισο. Ήσουν πραγματικά καλή και αγαθή ψυχή. Πετα ψηλά όπως τα μικρά σου περιστερια. Σημαντικότατη μέρα σήμερα, Θεοφάνεια, που εφυγες για τον Ουρανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό Παράδεισο. Πέρα ψηλά Σαν τα αγαπημένα σου περιστέρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ