Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μητσοτάκης σε Ιερώνυμο: Η Εκκλησία να αναλάβει τις δικές της ευθύνες

Στο πλαίσιο της ορκωμοσίας των νέων μελών της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είχαν κατ' ιδίαν συνάντηση μετά το «αντάρτικο» της Εκκλησίας στα μέτρα για τον κορωνοϊό. Ο πρωθυπουργός εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο τον προβληματισμό του για τη χθεσινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου. Κάλεσε την Εκκλησία να αναλάβει τις δικές της ευθύνες και να συνδράμει στη μεγάλη προσπάθεια να περιοριστούν οι επιπτώσεις της πανδημίας, ώστε να επιστρέψουν οι μαθητές, το συντομότερο δυνατόν, στα σχολεία.

Ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων και των υγειονομικών κανόνων

Ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων και των υγειονομικών κανόνων από όλους και επισήμανε ότι η Εκκλησία οφείλει, όπως έκανε μέχρι σήμερα, να δίνει το θετικό παράδειγμα και να είναι αρωγός στον κοινό αγώνα.

Ιερώνυμος: Καλή δύναμη και καλή συνεργασία

Από την πλευρά του, πάντως, ο κ. Ιερώνυμος βρέθηκε στην ορκωμοσία των νέων υπουργών της κυβέρνησης και μετά την ορκωμοσία του πρώτου γκρουπ υπουργών ευχήθηκε «συγχαρητήρια, καλή δύναμη και καλή συνεργασία», δίνοντας ουσιαστικά το στίγμα πως οι τόνοι πέφτουν, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση πως η Εκκλησία θα προσφύγει στο ΣτΕ για να ανοίξουν οι ναοί τα Θεοφάνια.

Δείτε το απόσπασμα με το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στο 07:40:

17 σχόλια:

  1. Πω πω πάντως εσείς κάτι μπατριωτες, μακεδονομάχοι,χριστιανοί, νεοδημοκρατες πρέπει να έχετε φάει πολύ πικρα τελευταία με τη βλακεία που κάνατε να ψηφίσετε ν.δ στις εκλογές ..Καλά να πάθετε ρε πρόβατα !!!Κι αυτά ακόμη δεν είναι τίποτε!!Όταν θα ψάχνετε πάλι στα σκουπίδια για να φάτε και θα στήνεστε στην ουρά για ένα σακί πατάτες εκεί να δείτε γέλιο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ αν δεν είχαν ψηφίσει ΝΔ τα πράγματα θα ήταν καλύτερα ας πούμε.

      Διαγραφή
    2. Είδαμε και τους δικούς σου τους αριστερούς να πούμε τα λαμόγια. Πούλησαν την χώρα τους, τα πούλησαν όλα στους ξένους, διέλυσαν την οικονομία της χώρας και έκαναν αλλά χίλια δυο και βγαίνεις και μιλάς από πάνω

      Διαγραφή
    3. Ο λαός ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ τι σημαίνει δεξιά, αλλά επίσης ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ και την ιππασία που δεχτήκαμε από την πρώτη φορά Αριστερά. Η ιππασία της δεξιάς είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια, αφού τη βιώσαμε επανελλειμένως, τη γνωρίζουμε και προσπαθούμε να προφυλαχτούμε όπως και όσο μπορούμε, ενώ την ιππασία της αριστεράς δεν την περιμέναμε, μας αιφνιδίασε, μας βρήκε χαλαρούς και πόνεσε πολύ περισσότερο, για αυτό σιχάθηκα δεξιά- αριστερά κέντρο και όλους τους σωτήρες ανίκανους πολιτικάντηδες.

      Διαγραφή
    4. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ Π,Χ Η ΝΔ
      ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΕΣΠΑ.
      ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΑ25 ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΙΜΑΣ.

      Διαγραφή
    5. Ο Τσιπρας σε εβγαλε απο τα μνημονια που σε εμπασαν τοσα χρονια νδπασοκ. Αλλα ουδεις αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος λενε. Στην ουρα για συσσιτιο τωρα παλι αμυαλε.

      Διαγραφή
    6. Ποια χώρα πούλησαν οι αριστεροί βρε ψεκασμενο;;Σε πήρε ο Ερντογάν το Αιγαίο μέσα σ' ένα καλοκαίρι. Τη δε Συμφωνία των Πρεσπών την έκανες σημαία και την υμνεις όπου βρεθείς! Όσο για το Μάτι που πατησες στους νεκρούς του για να πάρεις την εξουσία στη ζούλα οπως μια ζωή έμαθες, κατάφερες να δημιουργείς απ' την ανικανοτητα σου ένα Μάτι κάθε μέρα..Άιντε τράβα να βελαξεις στη ουρά για κανά κιλο πατάτες .Δεν το κατάλαβες ακόμη ότι επιστρέφεις εκεί ;;Κί ας σου άφησαν οι αριστεροί 37 δις πλεόνασμα.Δεν περισσεύει ευρακι τσακιστο για σένα ..Δυνατό μπεεε και στην ουρά !!

      Διαγραφή
    7. Λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ. Ποια η διαφορά του δεξιού ΜΠΕΕΕΕ από το αριστερό ΜΠΕΕΕΕ;

      Διαγραφή
    8. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΡΕ ΧΩΡΙΑΤΗ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Κ ΈΒΓΑΛΕ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΚΑΥΛΟΣΠΥΡΟ ΣΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΑΝΕ 17 ΩΡΕΣ ΣΤΙΣ
      ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ;
      ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Παπάδες ενωμένοι ,πότε νικημένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην μαλώνετε. Μεγάλη Εορτή Αύριο. Ας πάμε να πάρουμε τον Μεγάλο Αγιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μητσοτάκουλας φοβήθηκε τον αγιασμό γιατί παθαίνουν μεγάλη ζημιά οι καλικάντζαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να λέμε, ρε Συνέλληνες...ΝΔ, ΣΥΙΡΖΑ, ΚΙΝΑΛ είναι ίδιοι και απαράλλαχτοι. Όλοι αυτοί θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα εξυπηρετώντας ξένα και προσωπικά συμφέροντα...Τι δεν έχετε καταλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανιερωνυμε σου χει παρει το σκαλπ ο κουλης μιλαμε σε εχει πετσοκοψει ανικανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ