Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Πρωτοβουλίας για το Παιδί τελείωσε με επιτυχία, δεδομένων των συνθηκών και των μέτρων που ελήφθησαν λίγες μέρες πριν την έναρξή του, αλλάζοντας τον αρχικό σχεδιασμό. Το Bazaar διεξήχθη από την Δευτέρα 14/12/2020 έως και την Τετάρτη 23/12/2020, με εκθεσιακό χώρο και βάση το κατάστημα ιδιοκτησίας του κ. Νίκου Ζησιόπουλου, επί της οδού Κάππου 5 στη Βέροια, χωρίς να επιτρέπεται η είσοδος του κοινού σε αυτό.
Ο τρόπος διεξαγωγής προσαρμόστηκε στις κρατικές αποφάσεις για τη λειτουργία των καταστημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι επέλεγαν τα προϊόντα από φωτογραφίες (μέσω διαδικτύου) ή από τη βιτρίνα, έκαναν την παραγγελία και παραλάμβαναν τα προϊόντα στο σπίτι τους, από εντεταλμένους υπαλλήλους του Οργανισμού, τηρώντας σχολαστικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται.
Με την ευκαιρία της λήξης του Χριστουγεννιάτικου Bazaar του Οργανισμού μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά:
1.Τον κύριο Νίκο Ζησιόπουλο, που διέθεσε ευγενικά το κατάστημά του.
2.Τον ηλεκτρολόγο κ. Σάκη Ακριβόπουλο, για την εθελοντική εργασία του.
3.Τις εθελόντριες που στήριξαν τη λειτουργία του (Ιωάννα Νάσου, Στεργιοπούλου Φωτεινή, Γιάννα Πιλιτσίδου, Μαρία Μελιοπούλου, Χαρούλα Γκανάτσιου).
4. Τις κυρίες Βίκυ Τριάμπελα, Γεωργία Μανασή, Βασιλική Αδραχτά, Ειρήνη Κουτσουρά, Κλεοπάτρα Γκιώνη, Ελένη Γεωργιάδου, Πατσαριτζή Άννα, που έστειλαν από μακριά τα έργα τους.
5.Την ομάδα κοσμήματος της Πρωτοβουλίας και ιδιαίτερα την κυρία Μάρα Κοκκίνου.
6.Τις κυρίες της Inner Wheel Ημαθίας και ιδιαίτερα την κυρία Βιβή Ιατροπούλου.
7. Τις πολυάριθμες εθελόντριες του τόπου μας, που διέθεσαν τις δημιουργίες τους.
8. Το κοινό της πόλης μας, που παρ’ όλη τη δυσκολία των συνθηκών και την οικονομική κατάσταση, ανταποκρίθηκε και πάλι, ενισχύοντας το έργο μας.
9. Τα τοπικά ΜΜΕ, που βοήθησαν , όπως πάντοτε, στην προβολή της δραστηριότητας.
Με την ευκαιρία πρέπει να σημειωθεί ότι τα Bazaar της Πρωτοβουλίας για το Παιδί αποτελούν βασικές δραστηριότητες οικονομικού χαρακτήρα, που δίνουν ανάσα στη λειτουργία του Οργανισμού. Όλα τα προϊόντα που παράγονται δημιουργούνται από τις εθελόντριες, με πρώτες ύλες που αγοράζονται από την τοπική αγορά, είναι πρωτότυπα και δεν αντιστρατεύονται τα προϊόντα των καταστημάτων της πόλης. Στην Πρωτοβουλία για το Παιδί, κάθε αγαθό που χρειάζεται για τη λειτουργία των Δομών της, προέρχεται επίσης από την τοπική αγορά (τρόφιμα, ρούχα, υποδήματα, είδη υγιεινής κλπ) και αυτό αποτελεί αυστηρό κανόνα στην οικονομική της λειτουργία. Τέλος, θεωρούμε σημαντικό ότι αυτή τη στιγμή εργάζονται στον όλο Οργανισμό 38 εργαζόμενοι από την πόλη και την εγγύς περιοχή και ότι αυτό αποτελεί μία συμβολή στην οικονομική ζωή του τόπου μας και στην αντιμετώπιση της ανεργίας, ιδίως νέων σε ηλικία ανθρώπων.
Ευχόμαστε Καλή Χρονιά σε όλους!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Απόκοσμες φωνές, ψίθυροι από το πουθενά και αινιγματικές οπτασίες νεαρών κοριτσιών «φτιάχνουν» το μύθο της Μόρνας
-
Καθημερινά, χιλιάδες οδηγοί περνούν από την συγκεκριμένη διασταύρωση. Δυστυχώς όμως, αρκετοί απ' αυτούς δεν γνωρίζουν ποιος
-
Η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης χτυπούσε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον πεζόδρομο της Έλλης
-
Ανοίγει αύριο Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025 το μεγάλο μαγευτικό παγοδρόμιο που στήνεται φέτος στην πλατεία της Ελιάς.
-
Παρατεταμένα προβλήματα καταγράφονται σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Hμαθίας, καθώς η έντονη και συνεχής βροχόπτωση των
-
Από την Παλιά Εθνικής Αλεξάνδρειας - Βέροιας η κυκλοφορία Την Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης απέκλεισαν πριν από λίγο
-
Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ζεστό κρασί και συναυλία με τον Χάρη Βαρθακούρη, άναψε το βράδυ της Δευτέρας 1 Δεκεμβρίου 2025 το
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Πτολεμαΐδα, όταν λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν 40 εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εξετράπη της
-
Έξι χρόνια μετά την απελευθέρωσή της από τον Ελληνικό Στρατό, στις 16 Οκτωβρίου 1912, η Βέροια εξακολουθεί να είναι μια ζωντανή και
-
Η δυνατή και συνεχόμενη βροχόπτωση που έπληξε το Ξηρολίβαδο άφησε έντονα σημάδια, ιδιαίτερα στο ανατολικό μέρος του χωριού, στο σημείο




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.