Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοζάνη: Με αυτοκινητοπομπή η διαμαρτυρία του επαγγελματικού κόσμου

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη διαμαρτυρία του επαγγελματικού κόσμου της Π.Ε. Κοζάνης τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στην Κοζάνη. Εκατοντάδες αυτοκίνητα πραγματοποίησαν πορεία από τον κόμβο της ΖΕΠ προς το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Οι πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στην Περιφερειακή Αρχή, τα οποία αφορούν πρόσθετα μέτρα οικονομικής στήριξης για την Π.Ε. Κοζάνης. Δείτε το video:

4 σχόλια:

  1. Τι μας δείχνεις ρε βεροιωτη, τα είδαμε στο σκάει στο μεγκα στον άλφα στον σταρ, όλη ημερα ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις με τις θέσεις όσων διαμαρτυρηθηκαν, κάλυψαν το γεγονός πλήρως στις πρωινές, μέσημεριανες βραδυνές εκπομπές και ειδήσεις.

    Ελπίζω μάσκες να φορούσαν οι κοζανιτες.
    Καινά κρατούσαν αποστάσεις με αντισηπτικά και λατέξ γάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο δεν σας συμφερει δηλαδη ; δεν σας αρεσει ; τους κοζανιτες δεν τους φτανουμε ουτε σε 100 χρονια .

      Διαγραφή
  2. Στη δημοκρατία κυρίαρχος είναι ο λαός. Με ποιο Δίκαιο αποφασίζει, το ούτε το 20% του λαού (ΝΔ), και οι εισαγγελεί και επιβάλουν μέτρα εναντίον της θέλησης του λαού? Τελικά, Δίκαιο παράγει η θέληση του λαού η μία μικρή μερίδα της ελίτ της κοινωνίας? Ο λαός θέλει οργάνωση και γενικό ξεσηκωμό για να πετάξουμε όλους αυτούς τους παράνομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί λες,αστοιχείωτε;Το ΣτΕ έκρινε τα μέτρα για τον εορτασμό των Θεοφανείων συνταγματικά!Ποια είναι η θέληση του λαού,να πεθάνει;Αν αυτό θέλεις και πιστεύεις,ο δρόμος είναι ανοιχτός!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ