Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

22 θέσεις Σχολικών Καθαριστριών στον δήμο Βέροιας

Την πρόσληψη 22 ατόμων για τον καθαρισμό σχολικών μονάδων, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμος Βέροιας. Πρόκειται για θέσεις πλήρους και μερικής απασχόλησης, με διάρκεια σύμβασης έως τις 30 Ιουνίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτησή τους την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2020, στο Γραφείο Προσωπικού του δήμου Βέροιας (αριθμός γραφείου 11), στην οδό Μητροπόλεως 46. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου και οι θέσεις:

Ο δήμος Βέροιας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, είκοσι δύο (22) άτομα, για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων του Δήμου Βέροιας, προκειμένου να ανταποκριθεί στα αυξημένα μέτρα που αφορούν στην πρόληψη και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στα σχολεία και με σκοπό τη διασφάλιση της προστασίας της δημόσιας υγείας, λόγω των έκτακτων μέτρων για την προστασία από τον ιό COVID-19, ύστερα από τη με αρ. 489/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 212 του ν.3584/07 και του αρθρ.175 του ν.4674/20, για την εξής ειδικότητα, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική διάρκεια:




Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 169 του Ν.3584/07. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην οδό Μητροπόλεως 46 και ειδικότερα στο Γραφείο Προσωπικού (αρ. γρ. 11) στις 8-1-2021).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ