Quantcast

http://picasion.com/

Επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου για πώληση προϊόντων σε Super Market

«
Ζητάµε µια δίκαιη αντιµετώπιση από την πολιτεία»
Επιστολή διαμαρτυρίας την οποία κοινοποίησε σε Βουλευτές του νοµού Ηµαθίας, στον Αντιπεριφερειάρχη, στον Δήµαρχο Βέροιας, στον Πρόεδρο ΕΣΕΕ, στον Πρόεδρο Επιµελητηρίου και στον Πρόεδρο Oµοσπονδίας Eµπορικών Συλλόγων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος της Βέροιας, με την οποία εκφράζει την έντονη ενόχλησή του για την πώληση προϊόντων σε Super Market. Διαβάστε αναλυτικά:

«Μετά από 10 µέρες ολικού κλεισίµατος του λιανεµπορίου βλέπουµε πάλι ελαστικοποίηση των µέτρων που επιτρέπουν σε σούπερ µάρκετ και υπεραγορές τροφίµων να πουλάνε προιόντα που πωλούνται σε εξειδικευµένα καταστήµατα.(κουβέρτες, παντόφλες, µπουφάν σεντόνια, θερµαντικά σώµατα) µε δικαιολογία τις χαµηλές θερµοκρασίες που θα έχουµε τις επόµενες µέρες. 

Τελικά ο σκοπός είναι οι αλυσίδες σούπερ µάρκετ να µετατραπούν σε πολυκαταστήµατα και το λιανεµπόριο να εξαφανιστεί; Ποια είναι η στήριξη της πολιτείας στις µικροµεσαίες επιχειρήσεις αυτές τις δύσκολες µέρες που περνάµε; Ζητάµε µια δίκαιη αντιµετώπιση από την πολιτεία, έχουµε γίνει γραφικοί στο να ζητάµε τα αυτονόητα. 

Τα προβλήµατα µας είναι πολλά και ανυπέρβλητα και θα φανούν ακόµη περισσότερο τους επόµενους µήνες αν δεν λάβετε δραστικά µέτρα για την θωράκιση και την επιβίωση των µικροµεσαίων επιχειρήσεων».

9 σχόλια:

  1. Ἰσχύει ἀπολύτως. Οἱ καραντινάκηδες μέσα στά ἄλλα δεινά τῆς ἀνελευθερίας, τῆς τρομοκρατίας καί τῆς ἐν γένει πτωχοποιήσεως, «πετυχαίνουν» καί αὐτό, τήν καταστροφή τῶν μικρομεσαίων ἐπιχειρήσεων._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λύπη διαπιστώνω οτι η κυβέρνηση δέν θέλει το λιανεμπόριο.Σας δουλευει κυριοι.Ολοι σας απο πισω τρεχατε.Αφου σας θεωρει δεδομενους καλα σας κανει???ΟΧΙ ΑΛΛΑ... Νομιζω το θεμα ανηκει στον ΑΔΩΝΙ???Ειναι αυτος που εκλεισε και το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΟΙΜΩΔΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΟ 2013 (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ).Και αυτο σημερα θα ηταν χρησιμο.Ττι ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ..ΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ.....(ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ,ΕΜΠΟΡΙΟ,ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ.)ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι μικρομεσαίοι καρφωτο Κυριάκο ρίξατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ερωτημα στην αρχη της 3ης παραγραφου θεωρω πως ειναι ρητορικο..!!
    Αργησατε να το καταλαβετε,κατα τη γνωμη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμάστε από το Μάρτη που σας έλεγα για "το θάνατο του εμποράκου" που έρχεται και κάποιοι με ειρωνευόσασταν ;
    Θυμάστε που σας έλεγα ενωθείτε τα μικρομεσαία μαγαζιά με διάφορα αντικείμενα για να κάνετε πολυκατάστημα τύπου mall Α.Ε. να μπείτε μέσα να δουλέψετε με τους σύγχρονους όρους της αγοράς και λέγατε ότι είμαι ανίδεος και ότι εσείς είστε οι ΕΜΠΟΡΟΙ και ξέρετε ;
    Ε λοιπόν δυστυχώς τίποτα δεν ξέρετε, δεν μπορείτε να προσαρμοστείτε και θα χαθείτε, δηλ θα χαθούμε.
    Δεν τα λέω μα αντιπαλότητα, κλείστε τα μικρομαγαζιά σας και μεγαλώστε τα είναι η μόνη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα αυτο με την ενωση που λες μικρομεσαιων , ποση ωρα την σκεφτοσουν ρε φιλε αυτην την ιδεα για πες μας...

      Διαγραφή
  6. Καλά όταν λέγατε ότι είμαστε υπέρ της ελεύθερης οικονομίας τι ακριβώς θέλατε?
    Όλους εκτός από εσάς?
    Η ελεύθερη οικονομία είναι πολύ καλή αλλά μακριά από τον ποπό μας!
    Είναι ποτέ δυνατόν να έχετε εσείς τα ίδια συμφέροντα με τον Εφοπλιστή - Εκδότη - Καναλάρχη - Μεγαλομέτοχο ομάδος ( κ δυστυχώς για όλους μας είναι κ δύο!) ?
    Έχετε κάνει την πολιτική ΟΣΦΠ vs ΠΑΟΚ κ τώρα θα το πληρώσετε με μαύρο δάκρυ!!
    Αλεύρι κ κάθισμα βαθύ παρακαλώ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μεχρι να ξυπνησει η τσιπουριδου θα λιωσουν οι παγοι στον αρκτικο κυκλο...σσσσσσ....καλα μιλαμε παντως οι ελ. επαγγελματιες ειναι μεγαλα κοροιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν φταίει η κυρία είναι γενικό το κακό και η παλιά εμπορική νοοτροπία.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ