Quantcast

http://picasion.com/

Βολκάνο: Ανοίξαμε στην Λ. Στρατού - Ερχόμαστε μ' ένα τηλ. στο 2331303618

Δείτε τον κατάλογο
Το φθινόπωρο μπήκε πολύ... γευστικά στη Βέροια, καθώς ένα νέο ψητοπωλείο έφτασε στην πόλη μας και προστέθηκε ήδη πάνω - πάνω
στη λίστα μας όταν νιώθουμε πείνα ή λιγούρα. Το «Βολκάνο» άνοιξε στην Λ. Στρατού 59, στα φανάρια της Κύπρου, σε έναν νέο, όμορφο και προσεγμένο χώρο, όπου μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά (εκτός Κυριακής) τις γεύσεις του.

Το «Βολκάνο» δημιουργήθ
ηκε στη Βέροια από ανθρώπους που γνωρίζουν τα μυστικά του καλού γύρου σε όλα τα στάδια, από την επιλογή των υλικών μέχρι να φτάσει στο χέρι σας. Από το ψήσιμο, μέχρι το στήσιμο του σάντουιτς και το τύλιγμα. Μα πόσο ακόμα νόστιμος μπορεί να είναι ένας γύρος; Πολύ νόστιμος, είναι η απάντηση, αν φτιάχνεται με εμπειρία, μεράκι, πίστη στην ποιότητα και αγάπη για τη δουλειά και τις καλές γεύσεις.

Στο «Βολκάνο» θα βρούμε σε μερίδα ολόφρεσκο γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, μπριζολάκια, φιλέτα κοτόπουλο, μπιφτέκια, λουκάνικα και πανσέτα αλλά και πολλές επιλογές σε σάντουιτς που θα σας ξετρελάνουν. Θέλετε και σαλατίτσα; Κλασσική χωριάτικη ή Caesar's, ολόφρεσκες και... ζωηρές αλλά και μεγάλη ποικιλία σε αλοιφές για να έρθει το σάντουιτς και να δέσει!

«Δοκιμάστε και τα special του «Βολκάνο», το Club Γύρος και τα burger του και αν είσαι αμετανόητος γυρο-φαν, τότε το «τρελάρα γύρος» είναι η παραγγελία σου!

Δείτε παρακάτω τον κατάλογο

Σημειωτέον, όλα τα κρέατα είναι χειροποίητα!

Σου ανοίξαμε την όρεξη; Έλα μια βόλτα από το «Βολκάνο» στην Λ. Στρατού 59 (φανάρια Κύπρου), κάθισε σε ένα τραπεζάκι και άσε τους να σε περιποιηθούν. Θέλεις να στα φέρουν στο σπίτι; Με ένα τηλέφωνο στο 2331303618 η παραγγελία σου έρχεται στην πόρτα σου!

«Βολκάνο»
Λ. Στρατού 59 (Στα φανάρια της Κύπρου)
Τηλ. 2331303618
Instaram: volkanoveria1983






Δείτε φωτογραφίες του «Βολκάνο»

















2 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,,ΚΑΛΟ ΣΕΡΒΙΣ ,,,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΓΗΤΟ ..ΧΙΛΙΟΝΟΣΤΙΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ