Quantcast

http://picasion.com/

Δύο συλλήψεις για κλοπές στη Βέροια

Συνελήφθησαν προχθές (21 Οκτωβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, δύο ημεδαποί άνδρες, καθώς κατελήφθησαν σε προαύλιο χώρο επιχείρησης, να έχουν αφαιρέσει και να επιχειρούν να μεταφορτώσουν σε όχημα, ένα ανυψωτικό μηχάνημα και ένα μηχάνημα καθαρισμού, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ. Τα κλεμμένα μηχανήματα αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης, ενώ κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν. Οι δύο δράστες θα οδηγηθούν ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπου και θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

3 σχόλια:

  1. Δεν ειναι γύφτοι. Αυριο θα ειναι ελεύθεροι. Μόλις πριν λίγο, ξεσηκώθηκαν οι γυφτοι στην Μεσσηνία νομίζω, επειδή ενας ηλικιωμένος, σκότωσε εναν νεαρό που μπήκε στο σπίτι του να κλέψει. Το να χανει τη ζωή του ενας νέος, απο οποιαδήποτε αιτία, ειναι απο μόνο του πολύ βαρύ. Σταματω ομως συτα που φώναζαν οι συγγενείς του νεκρού. Οτι δεν επρεπε να τον σκοτώσει, οτι επρεπε να φωνάξει την Αστυνομία και οτι όλοι οι συγγενείς του ηλικιωμένου, να φύγουν σε άλλο τόπο. Ειναι ανεπιθύμητοι εκει. Ξερουν πολύ καλά το ποίημα. Ποτε ναρθει η Αστυνομία και τι να κάνει; Και αντε τους έπιασαν. Την επομένη, εξω θα ειναι. Το ξέρουν και μας δουλευουν. Αμ το άλλο; Να φυγουν όλοι γιατι ειναι ανεπιθύμητοι λέει. Ανεπιθύμητοι απο ποιους, ρωτάω εγω. Το οτι κλέβουν και ρημάζουν, το ξερουν και οι ιδιοι κύρια. Ε λοιπόν, να φύγουν ολοι για να συνεχίζουμε να κλέβουμε. Φωνάζουν οι κλέφτες για απαιτήσεις και τα δικαιώματά τους. Τι να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χτίστε καινούριες φυλακές να χωράνε τον αποπατο της κοινωνίας.
    Ολα τα αλλα ειναι κοροιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 91 ενας φίλος σε χωριό της Αθήνας πηγαίνοντας για το σπίτι ειδε φακό μέσα από μακριά ..
    Τον αιφνιδίασε που ευτυχώς ήταν ένα πρεζάκι (ακόμα ο σωτήρας μας Σαμαράς δεν είχε φωνάξει τα αδέρφια μας τους Αλβανους να κατέβουν ορδές) κ αφού τον έδεσε χειροπόδαρα κ τον έκανε τραπέζι βάζοντας επάνω του μια πόρτα ..!
    Τον κράτησε τρεις μέρες..! Του έμαθε ισορροπία γιατί οταν κουνιόταν το τραπέζι είχε πρόβλημα κ του έκανε κ αποτοξίνωση οπότε ουσιαστικά τον έσωσε!!!!!
    Μετά από κάνα δύο χρόνια που τον ξανά συνάντησε ο πρώην πρεζάκιας έφυγε τρέχοντας πανικόβλητος !
    Αχάριστο το πρεζάκι...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ