Quantcast

http://picasion.com/

Στη Βέροια η Ολυμπιακή δάδα TΟΚΥΟ 2020

Την μετέφερε στον Δήμαρχο η αθλήτρια του Πανημαθιακού Βίκυ Πανετσίδου
Την Ολυμπιακή δάδα του TΟΚΥΟ 2020 υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Η υποδοχή έγινε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 και την δάδα μετέφερε η πρωταθλήτρια Καράτε και αθλήτρια του Πανημαθιακού ΑΣ Καράτε, Βίκυ Πανετσίδου, συνοδευόμενη από την προπονήτρια του Συλλόγου, Ρένα Χασιώτου - Πανετσίδου και τον διεθνή διαιτητή Νίκο Πανετσίδη. Η αθλήτρια του Πανημαθιακού παρέλαβε την προηγούμενη εβδομάδα την Ολυμπιακή δάδα ως αναμνηστικό από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η οποία την είχε επιλέξει ανάμεσα στους αθλητές που θα συμμετείχαν στην Λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων «TΟΚΥΟ 2020» που, όπως είναι ήδη γνωστό, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Ο κ. Βοργιαζίδης τόνισε ότι παρά την αναβολή της λαμπαδηδρομίας είναι μεγάλη τιμή για τη Βέροια και το σύλλογο του Πανημαθιακού η Ολυμπιακή δάδα να βρίσκεται στην πόλη μας χάρη στη Βίκυ, «μεταλαμπαδεύοντας» τα ιδεώδη του Ολυμπισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι». Επιπλέον, ο Δήμαρχος ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμή στην προετοιμασία της αθλήτριας στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο την επόμενη χρονιά, εφόσον όπως υπογράμμισε «πάνε τα πράγματα καλά και πραγματοποιηθούν οι αγώνες όπως όλοι ευχόμαστε», σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Δήμος Βέροιας θα στηρίξει την προσπάθειά της με κάθε δυνατό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ