http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωινό τετ α τετ στην Παναγία Σουμελά!


Ένα σπάνιο πρωινό τετ α τετ είχε πριν από λίγες ημέρες αναγνώστης του veriotis.gr με αρκούδα στην Παναγία Σουμελά, που ευτυχώς δεν κατέληξε σε... συστάσεις και καφέ!

Η χαριτωμένη -από απόσταση ασφαλείας πάντα- αρκουδίτσα εμφανίστηκε στην άκρη του δρόμου, σηκώθηκε στα δυο της πόδια και αντάλλαξε βλέμματα με τον περαστικό, ο οποίος όχι μόνο κράτησε την ψυχραιμία του αλλά σήκωσε το κινητό, αποθανάτισε το μοναδικό αυτό στιγμιότυπο της πρωινής συνάντησης με την άγρια φύση του Βερμίου και μας χάρισε μια υπέροχη εικόνα.




2 σχόλια:

  1. Δύσκολα τα πράγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγάπησαν τις αρκούδες, λυκους κτλπ (τα αγρια θηρια) οι άνθρωποι. Αν είχαν κοπάδια, κοτετσια να δω πόσο θα τις αγαπούσαν. όμως, τι να πεις στην νέα κανονικότητα του αμοραλισμού και της woke ατζέντας? Δεν είμαι προφήτης .Υπάρχουν συνέπειες για αυτο τον εφησυχασμό. Για αυτό οι ισχυροί ιοι και αρρώστιες έρχονται σαν θεία δίκη σε αυτή την αργία του μυαλού και του σώματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ