Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φθινοπωρινά και... μερακλίδικα στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Τι και αν μπήκε το φθινόπωρο και οι θερμοκρασίες έπεσαν, βγήκαν τα αεράκια και οι ψιχάλες και ο ουρανός σκοτεινιάζει πλέον νωρίτερα; Εμείς έχουμε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» να μας φτιάχνει τη διάθεση με ποιότητα και γεύση στο φαγητό μας και χρώμα στο πιάτο μας! Πως; Μα φυσικά με τα εκπληκτικά κρεατοσκευάσματα που μας ετοιμάζει καθημερινά, με κορυφαίας ποιότητας κρέατα, χοιρινό, μοσχάρι, αρνί και κοτόπουλο, μαριναρισμένα ή γεμιστά με λαχανικά, τυριά ή αλλαντικά, για ένα νόστιμο και πολύχρωμο αποτέλεσμα. Και το καθένα στη δική του συσκευασία που αντέχει στο φούρνο, για να μην αλλάξετε καν σκεύος!

Για αυτό το Σαββατοκύριακο που θα είναι και ηλιόλουστο, το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» έχει να μας προτείνει και κάτι πιο μερακλίδικο. Αρνάκι γάλακτος, ελληνικό, για τον φούρνο ή τη γάστρα και αν θέλουμε, μας δίνει και τη συνταγή! Έφτιαξε επίσης και λαχταριστούς λαχανοσαρμάδες της μαμάς, με αγάπη και παραδοσιακή συνταγή. 

Περάστε μια βόλτα και διαλέξτε ότι λιγουρευτείτε ή καλέστε στο ☎️ 2331061683 και το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα φέρει την παραγγελία σας στην πόρτα. Διαθέτει και ασύρματο POS για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ