Quantcast

http://picasion.com/

Νέα κρούσματα στο ΕΠΑΛ Βέροιας

Κλείνει έως τις 6 Νοεμβρίου

Στην απόφαση να κλείσει ολόκληρο το ΕΠΑΛ Βέροιας προχώρησε σήμερα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, με την επιβεβαίωση συνολικά 5 θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ μαθητών. Το πρώτο κρούσμα επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου σε μαθητή της Γ' Λυκείου, με αποτέλεσμα να κλείσουν αρχικά δύο τμήματα έως τις 29 Οκτωβρίου (δείτε εδώ σχετικά). Χθες επιβεβαιώθηκαν δύο ακόμα κρούσματα και σήμερα άλλα δύο, όλα σε μαθητές της Γ' Λυκείου. Έτσι, λόγω της συρροής κρουσμάτων στην εν λόγω σχολική μονάδα και έπειτα από σύσκεψη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας με την Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας ολόκληρης της σχολικής μονάδας του ΕΠΑΛ Βέροιας. Το ΕΠΑΛ Βέροιας θα αναστείλει την λειτουργία του έως και τις 6 Νοεμβρίου, όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ σχετικά με την εμφάνιση πολλών κρουσμάτων σε σχολική μονάδα, ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί τίθενται σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Στον χώρο που λειτουργεί το ΕΠΑΛ Βέροιας, λειτουργούν και άλλες σχολικές μονάδες, όπως το ΙΕΚ, το Εσπερινό ΕΠΑΛ και άλλα, τα οποία θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.



5 σχόλια:

  1. Ε Ναι μετά την πορεία που έκαναν τους ευκαιρία ήταν να γράψουν κρούσματα. Η εύκολη λεία.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωωω συναχωθηκα!!
    Μήπως είμαι κρούσμα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παιδιά που μετακινήθηκαν στο Γενικό Λύκειο και δεν είναι σε καραντίνα τι γίνεται...αυτά δεν θα διασπείρουν τον ιό αν έχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτα εκει στο ΕΠΑΛ φορουσαν αραγε μασκα και μηπως ακουσαν κατι για την υπαρξη σαπουνιων και αντισηπτικων;Γιατι ναι,κυκλοφορουν εδω και χρονια ακομα και στη γειτονια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι στα αστικά είναι ο ένας πάνω στον άλλο δεν λέει κάτι Ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ