Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Άλογα και πύργοι στο κέντρο της Βέροιας;

Κάνατε βόλτα σήμερα το απόγευμα στο κέντρο της Βέροιας και συναντήσατε κάτι χρωματιστούς πύργους στον εμπορικό πεζόδρομο και ένα άλογο μπροστά στο Δημαρχείο; Και αναρωτιέστε τι είναι και για ποιον σκοπό τοποθετήθηκαν; Πρόκειται για μέρος της πολύμορφης εκδήλωσης με τίτλο «Η
Μακεδονία τιμά στη Βέροια τον Μίκη Θεοδωράκη με το έργο του Μάκη Βαρλάμη», που θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια τον Νοέμβριο. Συγκεκριμένα, από την 1η Νοεμβρίου και για διάστημα ενός μήνα περισσότεροι από 200 καταστηματάρχες της Βέροιας θα φιλοξενήσουν στις βιτρίνες τους τουλάχιστον 250 έργα της συλλογής του Μάκη Βαρλάμη για τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ σε επιλεγμένα δημόσια σημεία θα προβάλλονται η οπτική απεικόνιση που δημιούργησε ο Βαρλάμης για την συμφωνία του Θεοδωράκη «Κατά Σαδουκκαίων» και η ταινία που δημιούργησε ο παραγωγός Γιώργος Σγουράκης. Επίσης, σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης η οποία θα καλύψει έκταση 10 στρεμμάτων, στο εμπορικό κέντρο της Βέροιας θα εξελίσσονται δρώμενα όπου θα κυριαρχεί η κλασσική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.
Ήδη καταστηματάρχες της Βέροιας έχουν παραλάβει τους πρώτους 165 πίνακες που θα κοσμήσουν τις βιτρίνες των καταστημάτων τους, ενώ στον πεζόδρομο της Πρ. Ηλία έχουν τοποθετηθεί δύο πύργοι και μπροστά από το Δημαρχείο το φτερωτό άλογο, που κοσμούσε και την συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της έκθεσης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ