Quantcast

http://picasion.com/

Δήμος Βέροιας: Επαγρυπνούμε, δεν εφησυχάζουμε

Από το Δήμο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων SARS-CοV-2 πανελλαδικά και τα επίπεδα επικινδυνότητας όπως έχουν οριστεί από τις αρμόδιες αρχές δείχνουν έναν και μοναδικό δρόμο για να αποφύγουμε την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού: Αυτόν της επαγρύπνησης και όχι του εφησυχασμού σε μία πόλη που έχει δείξει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει την πανδημία με ορθό τρόπο. Πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι μία καλή επιδημιολογική εικόνα είναι εξαιρετικά ευμετάβλητη. Η τήρηση των αποστάσεων, η χρήση μάσκας σε σημεία συγχρωτισμού, η υγιεινή, η ασφάλεια και η προσοχή που επιδεικνύουμε προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα η Βέροια και ο νομός Ημαθίας να παραμένουν στα ίδια επίπεδα καταγραφής κρουσμάτων εδώ και αρκετές μέρες.

Η έκκληση που απευθύνουμε προς τους πολίτες -η ευσυνειδησία των οποίων παραμένει σε πολλές περιπτώσεις παραδειγματική- είναι να συνεχίσουμε, σε αυτή την πρωτόγνωρη συνθήκη, να ακολουθούμε τις συμβουλές και τις οδηγίες των επιστημόνων, ώστε να αποφύγουμε μία ενδεχόμενη έξαρση του ιού. Αυτό θα σημάνει αλλαγή του επιπέδου επικινδυνότητας και επιβολή νέων αυστηρότερων μέτρων με επιπτώσεις στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Βέροιας.

Πρέπει να διαφυλάξουμε την ομαλότητα όσο αυτό μας επιτρέπεται, μια και βρισκόμαστε σε ένα καίριο σημείο για την εξέλιξη της πανδημίας COVID-19. Να ανταποκριθούμε υπεύθυνα, με σύνεση και αλληλοσεβασμό. Να παραμείνουμε υγιείς προσαρμοζόμενοι στις ειδικές συνθήκες οι οποίες δεν αφορούν μόνο την πόλη και τον νομό, αλλά ολόκληρο τον κόσμο και την Ευρώπη που πλήττεται από ένα σφοδρό δεύτερο πανδημικό κύμα».

5 σχόλια:

  1. Στα Γιαννενα βρηκαν πολλα κρουσματα στο πτηνοτροφειο Πινδος με τεστ που εκανε Η ΙΔΙΑ η μοναδα με ΔΙΚΑ ΤΗΣ εξοδα. Αν δεν εκαναν μονοι τους τεστ ολα μελι γαλα οπως στα σχολεια. Για να μοιραζει στα καναλια εχει η κυβερνηση για να κανει τεστ δεν εχει. Ποιος ξερει ποσοι ασυμπτωματικοι μαθητες κυκλοφορουν και ποιοι γονεις και ποιοι παππουδες θα νοσηλευτουν. Μετα θα μας πουν οτι εμεις φταιμε που κολλησαμε και θα μας δικαζουν στα καναλια ως εγκληματιες. Γιατι αυτοκτονησε ο ιδιοκτητης του γηροκομειου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DHMARXE KLISE TA NIPIAGOGIA KAI TA DYMOTHKA ,MAZI ME TOUS BREFONIPIAKOUS STATHMOUS ALIOS THA XTIPIESE KATO SAN XTAPODH,,EXHS THN EKSOUSIA NA TO KANHS PRHN EINE ARGAAAAAAA,,,,,,,KLHSTA TORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προστατευτείτε τηρώντας τα μετρα αποστασιοποίησης και υγιεινής και μην δίνετε σημασία στους αρνητές που κατα τ'αλλα έχουν εμβολιαστεί σε πρότερες περιπτώσεις (που φυσικά δεν ήταν σε μορφή πανδημίας αλλά πιο απλων δεδομένων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλιστα· ἔδωσαν καί αὐτοί τά διαπιστευτήριά τους στό διευθυντήριο τῆς κατά φαντασίαν πανδημίας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητάνε διευθυντή Παθολογικής κλινικής στο νοσοκομείο Βέροιας. Πήγαινε μια βόλτα από εκεί . Δεν έχεις να χάσεις τίποτε. Και μην στενοχωριέσαι! Δεν έχει Ψυχιατρική!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ