Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έργα 100.000€ σε σχολεία της Βέροιας

Στο γραφείο του Δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών & Περιουσίας Αλέκου Τσαχουρίδη και του εκπροσώπου της εταιρείας Ιωαννίδης Κωνσταντίνος ΑΤΕ Πιλάγας Κωνσταντίνο Ιωαννίδη, υπογράφηκε η σύμβαση του έργου, «Διαμόρφωση-Κατασκευή αθλητικών δαπέδων σε εκπαιδευτήρια του δήμου Βέροιας». Το έργο είναι προϋπολογισμού 100.000 ευρώ και αφορά τη διαμόρφωση και τη δημιουργία γηπέδων, στο 1ο Λύκειο Βεροίας, και στο 9ο Δημοτικό σχολείο Δ. Βέροιας. 

Με την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος δήλωσε ότι: «με συνέπεια και μεθοδικότητα, και παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, στο μαθητικό και εκπαιδευτικό κόσμο του Δήμου μας. Ενώ ο Αντιδήμαρχος σημείωσε ότι: «το έργο θα εκτελεστεί με άρτιο τρόπο, στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, ενώ ο εξοπλισμός των εγκαταστάσεων είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΓΓΑ και τους κανονισμούς ασφαλείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ