Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσοχοΐδης από Θεσσαλονίκη: «Θα είμαστε παρόντες σε κάθε πλατεία»

«Η Θεσσαλονίκη έχει σταματήσει πολλούς εχθρούς. Είναι βέβαια ότι σταματήσει και τον αόρατο εχθρό της πανδημίας. Η ελληνική αστυνομία είναι παρούσα, κάνει χιλιάδες ελέγχους. Δεν έχουμε διάθεση αντιδικίας αλλά θα επιχειρήσουμε με όλα τα μέσα ώστε να μην επιτρέψουμε μεγάλες συγκεντρώσεις οι οποίες είναι βεβαιωμένο ότι δημιουργούν συνωστισμό και άρα μετάδοση», τόνισε από το βήμα του αστυνομικού μεγάρου Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη και στο αστυνομικό μέγαρο όπου συνομίλησε με αξιωματικούς της αστυνομίας, του δήμου και της περιφέρειας στο πλαίσιο γενικής σύσκεψης για την εξέλιξη της πανδημίας και τα μέτρα προστασίας κατά του συγχρωτισμού.

«Θα είμαστε παρόντες σε κάθε περιοχή, σε κάθε αγορά προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη αυτόν τον εχθρό και είτε να αποτρέψουμε είτε να προκαλέσουμε διάλυση συγκεντρώσεων οι οποίες οφείλονται σε ανεύθυνες αντιλήψεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ημαθιώτης πολιτικός.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ...

6 σχόλια:

  1. μαστε πρωτα τους ρομα που φαινονται και μετα τον ιο τον αφαντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ναι σε αυτά πρώτος είσαι Μιχάλη. Αν είναι όμως να μαζέψετε κανέναν Ρομά που έχουν ξεφύγει τότε Μπουχός όλοι. Ξεφτιλίζεις την αστυνομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματήστε να απειλειτε τους Έλληνες γιατί δεν θα σας βγει σε καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και βεβαια θα ειστε σε καθε πλατεία. Και σε καφενέδες και τσιπουράδικα και και και. Ξεχνιούνται οι συνήθειες; Θυμάμαι , τον παλιο καλό καιρό, παρέα δημοσίων υπαλλήλων χαβαλέ σε καφέδες. Μερα μεσημέρι. Καλά , αυτοί πως και δεν ειναι στη δουλειά τους τετοια ωρα; Ρωτούσα ο αφελής. Μα ήταν ενας κι ενας. Της κλαδικής, της κεντρικης επιτροπής, κολλητός του Μιχάλη, συνδικαλιστής και βάλε. Συζητούσαν μάλλον για το πλάτεμα του Σοσιαλισμού. Οι τεμπελχανάδες άεργοι. Μα πάνω απο ολα, προοδευτικοί τεμπελχανάδες μέχρι και τουτη την ωρα.Τι ωραία εκεινον τον καιρό. Τωρα , τον κακό μας τον καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρέθηκε ἡ λύσι. Γιά τό καθεστώς Κούλη καί Τενεκοχοΐδη, ἅμα πᾶνε νά σᾶς γράψουν γιά συνωστισμό πού θά διασπείρῃ τάχα τόν κοροϊδοϊό, δηλώστε «ἀντιφασίστες» καί ξεμπερδεύετε. Ἀμέσως. Ἀστυνομία καί γκαβή μέ τό καντάρι θά κάνουν πώς κοιμοῦνται._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη λετε τετοια λογια για το μεγαλο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ.ΚΡΥΦΟ καημο ειχε ποτε θα παει στον ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ (δεξια), και να ειναι ΥΠΟΥΡΓΟΣ των μητσοτακηδων.Να ειναι καλα εκεινος ο ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ