Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιαννιτσά: Έκαναν παρέλαση παρά την έξαρση της πανδημίας

Έντονη είναι η ανησυχία η οποία έχει προκληθεί σε όλη την Ελλάδα, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, κάτι που έχει σαν συνέπεια να υπάρχουν απαγορεύσεις με στόχο την αποτροπή της πανδημίας. Ωστόσο στα Γιαννιτσά παρά τις απαγορεύσεις που ισχύουν χθες πραγματοποιήθηκε παρέλαση, με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης. Μαθητές, πολίτες, αλλά και μέλη συλλόγων βγήκαν στους δρόμους, με ελληνικές σημαίες με εμβατήρια και το «Μακεδονία Ξακουστή», προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτή. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

28 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΦΤ ΒΛΑΧΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΙ ΣΑΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΡΟΛ. ΒΡΑΣΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΑΣ.
      ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ
      ΠΑΤΡΙΔΑ
      ΘΡΗΣΚΕΙΑ
      ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. Ανθρωπέ μου, για να καταλάβω κι εγω , μηπως και κανω λάθος. Με βάφτισες γραφικό, ο άλλος εθνίκι και ισως ενας τρίτος, ρατσιστη. Ο Τουρκος, σου ζητά να πάρει, ο Σκοπιανός και ο Αλβανός, με την πλήρη υποστήριξη των Τούρκων, το ίδιο. Όλοι ζητάνε και την κατάλληλη στιγμή, θα αρπάξουν οτι μπορούν σκοτώνοντας και ρημάζοντας (Γιουγκοσλαβία), αν τους αφήσουμε. Εσύ πως θα χαρακτήριζες την αφεντιά σου; Διεθνιστή προοδευτικό; Να τους αφήσουμε να κάνουν ότι θέλουν πάνω μας; Δεν ειναι αναγκαίο ηθικό δυνατό; Αυτοπεποίθηση, φρόνημα, για να αντιμετωπίσουμε αυτους που περιμένουν να σε φάνε; Πές μας σε παρακαλώ αυτο που προτείνεις. Ήδη χιλιάδες των χιλιάδων Πακιστανοί και άλλοι, ειναι μεσα στη χώρα και δηλωμένοι εχθροί μας και φίλοι των Τούρκων. Μη μου αραδιάσεις για ιμπεριαλισμό και καπιταλισμό. Εχουμε μια κατάσταση να αντιμετωπίσουμε άμεσα. Τωρα. Ετρεξες για τη Νικαράγουα, τη Βεναζουέλα κλπ. Για τον τόπο σου, το σπίτι σου, εκανες τι; Μα ειναι τόσο απλά όλα. Εκει κατα ανατολικά μεριά στην πράξη και οχι τις θεωριτικές αρλούμπες, τα συνορα ποιος τα έκλεισε; Οι ιμπεριαλιστές ή οι άλλοι; Οταν ανοιξαν τα συνορα, έτρεξαν να φύγουν απο τον εκει παράδεισο ή να μπουν εκει οι καταπιεσμένοι του καπιταλισμού; Γιατι σκότωναν πάνω στα συρματοπλέγματα όσους προσπαθούσαν να φύγουν; Πόσο πιο βάρβαρη να γίνει μια κοσμοθεωρία; Απάντησέ μου σε παρακαλώ. Δεν κατέχω την απόλυτη αλήθεια.

      Διαγραφή
  2. ΖΗΤΏ Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ ΤΙΜΉ ΚΑΙ ΔΌΞΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΈΚΑΝΑΝ ΠΑΡΈΛΑΣΗ. ΝΤΡΟΠΉ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έσκασαν μύτη πάλι τα εθνίκια και γκαρίζουν στο βίντεο. Λες και εμείς δεν αγαπάμε την πατρίδα μας.
    Γελάνε και τα τσιμεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΘΝΙΚΙΑ; ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ; ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ; ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ;
      ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΤΕ.
      ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΙΖΝΕΣ.
      ΕΓΙΝΕ; ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΙΑ...ΟΚ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΡΟΛΑΚΙ;

      Διαγραφή
  4. Emeis sti veria giati den kaname parelasi? Poion fovomastan? Giati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σατανοδιαβολικη κυβέρνηση του Μωυσή που προσκυνησε την 7η στοά των εβραιομασωνων που βρίσκονται σε μυστικές συννενοησεις με τους εσωγήινους και τους πολεμιστές των Τζι α Τζοου φταίει για όλα!
    Συμφωνείς κ. DEMETRIOS HATZINIKOLAOU?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ. ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΟΥ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 500 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δάσκαλος ο πατριώτης που τον είδαμε σε παλαιότερη εθνική γιορτή στην τηλεόραση να μας διδάσκει πατριωτισμό έκανε παρέλαση????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολοι αυτοι οι γραφικοι ελευθερωσαν καποτε την ελλαδα αλλα τοτε ειχαν κολοκοτρωνη και παυλο μελα οχι τσορδα και χαρδαλια.
    αμα γινει καμια στραβη αυτοι θα πανε πρωτοι και εσεις θα εχετε δουλεια στο εξωτερικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά τα αίματα ....

      Διαγραφή
    2. Τα αίματα των ηρώων όμως επιτρέπουν σ' εσένα τον αχάριστο και αγνώμονα να ζεις σήμερα εδώ ελεύθερος και να ειρωνεύεσαι. Κρίμα στην κατάντια μας.

      Διαγραφή
  9. Μακεδονία!!! Γη Ελληνική!!! Νικήσαμε τους τουρκαλάδες, νικήσαμε τους Ιταλούς, θα νικήσουμε και τον κινεζοϊό.
    Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος.
    Τσόρδες, Σύψες, Παγώνες, Γώγοι κλπ, είναι δυσάρεστες λεπτομέρειες μπρος στην απόδοση ελάχιστης τιμής στους ένδοξους αγώνες των προγόνων μας.
    Ζήτω η αθάνατη ΕΛΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε και στην Πόλη πατριδοκαπηλοι!

      Διαγραφή
    2. ΜΑΚΑΡΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΔΙΕΘΝΗΣΤΟΥΛΗΔΕΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΣ , ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ! ΑΛΛΑ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΜΕΛΟΥΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ

      Διαγραφή
  10. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΧΑΖΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ....................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απέραντη ευγνωμοσύνη και σεβασμός, στους καθημερινούς ανώνυμους συνανθρώπους μας, που χάθηκαν, σακατεύτηκαν, για να μπορούν σήμερα κάποιοι μισθοφόροι της κακιάς ωρας,ελεύθερα να μιλάνε για πατριδοκάπηλους. Τιμή σεκεινους τους ανώνυμους ΑΝΤΙΦΑ, που εδωσαν τα πάντα και δεν ζήτησαν τιποτε, για να φυτρώσουν μετά κάποια βραχνιασμένα ξεπουπουλιασμένα κοτόπουλα και να δηλώνουν ελεύθερα ΑΝΤΙΦΑ. Που η ιδεολογία τους , ειναι ο βάρβαρος ΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καί κλάααμα οἱ ἀντίχριστοι - ἀπάτριδες κλεινοεκκλησιάκηδες - καραντινάκηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τώρα συμπληρώθηκε το παζλ της ανοησιας. Εύγε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπραβο τους που παρελασαν κ τιμησαν του ηρωες μας που δωσαν τις ζωες τους για να ειμαστε ολοι εμεις σημερα ελευθεροι.!!! Αυτοι δεν υπολογισαν πεινα, κακουχιες κ πολεμησαν για μας κ εμεις οι αχαριστοι δεν τους τιμαμε οπως τους αξιζει με τους κοροϊδοιους..αν ειναι δυνατον..Κολοκυβερνηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τότε υπήρχαν τα σημερινά κανάλια, σήμερα θα μας έλεγαν, Χουσεΐν και Χασάν.

      Διαγραφή
    2. Χειρότερος από τον Χασάν σε νοοτροπία...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ