Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ράνια, ο Πάριος και ο φιλόσοφος Σωκράτης

«Η μόρφωση είναι θέμα συμπεριφοράς»

Η Ράνια Καραγιάννη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τα δεκάδες μηνύματα που της στέλνει καθημερινά, έγραψε και ένα απόφθεγμα που της αρέσει πολύ. Η πρώην παίκτρια του Big Brother που έκλεψε τις εντυπώσεις με την πληθωρική παρουσία της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, κοινοποίησε ένα video με υπόκρουση το τραγούδι: «Δώσε μου λιγάκι ουρανό» του Γιάννη Πάριου, ενώ για λεζάντα έγραψε ορισμένα λόγια του Σωκράτη, ο οποίος είχε μιλήσει για την μόρφωση. Ο σπουδαίος φιλόσοφος είχε πει πως ένας άνθρωπος θεωρείται μορφωμένος, όχι όταν έχει συσσώρευση γνώσεων στο μυαλό του, αλλά όταν έχει σωστή συμπεριφορά. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε η ξανθιά καλλονή:

«Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά για τα όμορφα μηνύματα σας. Θα γράψω ένα από τα πολλά αποφθέγματα που μου αρέσει.... «Κάποτε ρώτησαν τον τεράστιο φιλόσοφο Σωκράτη, πότε ένας άνθρωπος θεωρείται μορφωμένος. Εκείνος λένε, δεν ανέφερε καθόλου την συσσώρευση γνώσεων, απεναντίας απάντησε με τον εξής τρόπο: «Η μόρφωση είναι θέμα συμπεριφοράς! Με την ευλογία λοιπόν του Θεού, εύχομαι σ' όλους σας υγεία, αισιοδοξία και αγάπη. Τα καλύτερα με το θέλημα του έρχονται! Και μια συμβουλή: «Τον εαυτό σας να τον σέβεστε»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά και ξανά και πάλι πάααααααρα πολύ για τα όμορφα μηνύματα σας...💞 όλους σας!! 🥰 Θα γραψω ένα από τα πολλά αποφθέγματα που μου αρέσει.....✍🏻 «Κάποτε ρώτησαν τον Τεράστιο φιλόσοφο Σωκράτη , πότε ένας άνθρωπος θεωρείται μορφωμένος!! Εκείνος λένε δεν ανέφερε καθόλου την συσσώρευση γνώσεων,, απεναντίας απάντησε με τον εξής τρόπο... —-> Η μόρφωση είναι θέμα συμπεριφοράς!!!! 💙🇬🇷💁🏼‍♀️ Με την ευλογία λοιπόν Του Θεού εύχομαι σε όλους σας υγεία , αισιοδοξία και αγάπη,,, ♥️❤️ τα καλύτερα με το θέλημα Του έρχονται!!!!! 😉 Και μια συμβουλή ,, τον εαυτό σας να τον σέβεστε !!! 👌🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 💎🌸 Ρανια Καραγιαννη 🌸💎 (@raniakaragianni_) στις

8 σχόλια:

  1. Η συμμετοχή σε ένα τηλεοπτικό σκουπίδι, είναι έκφανσή της συμπεριφοράς ενός ατόμου.
    Η μόρφωση δεν είναι θέμα γνώσεων, αλλά συμπεριφοράς.

    Αρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως ασχολειστε πολυ με μια ακομη ξανθια που παιρνει ποζες? Η μορφωση αλλωστε κανει μπαμ... σε τι κοσμο ζουμε... αν δεν εξαλειφθουν τα social, η ανθρωποτητα δεν εχει μελλον.. ευτυχως που εμειναν καποιοι λιγοι ακομη, που δεν εχουν φεις ,ινστα, και τατουαζ για να μας θυμιζουν οτι υπαρχει ελπιδα.. ποσο μεγαλη μ.....κια ειναι να κανεις οτι κανουν ολοι και να φωτογραφιζεσαι συνεχως και με τετοια περηφανια.. Δε το λεω για την γλυκυτατη κατα τα αλλα κεφαλλοχωριτισσα, αλλα πλεον για τους νοημονες εχει καταντησει γελοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είσαι καλά κορίτσι μου.Μουεκανες το κέφι και σήμερα με τα ωραία σου.Τα ακτινίδια πάνε καλά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό με τα χείλια που πρέπει να είναι λες κ σταμάτησες πάνω σε τοίχο αλλά κ νομίζουν οτι είναι κ όμορφες είναι σημείο των καιρών της παρακμής...!
    Μας κουρασαν οι Μπαρμπι !
    Δείξτε καμιά της προκοπής με κατοικημένο το ρετιρέ της
    Κανονικό κορίτσι που κατάφερε κάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. νυστεια και η μακεδονια ειναι Ελληνικη , στη τρελα απαντας με τρελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την σιλικόνη για τα χείλη, τζάμπα τη βρήκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αμ τι νομιζες κοριτσι μου τζαμπα το πειρε το φαρμακι ο δασκαλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρίμα τις πλαστικές να τις βλέπουν τα ακτινίδια, ψέμα που πουλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ