Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η cool εκδοχή στα ρομαντικά πουκάμισα του χειμώνα - Το στιλ που κάνει τα looks πιο δυναμικά

Για κάθε νέα τάση της μόδας υπάρχουν πάντα τα εναλλακτικά micro -trends και για κάθε (στιλιστικό) κανόνα υπάρχει η εξαίρεση. Φέτος, τα ρομαντικά πουκάμισα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο είδος τους -λευκά, αέρινα και φιόγκους στο λαιμό ή preppy στρογγυλά γιακαδάκια, κλέβουν την παράσταση όταν συνδυάζονται μέσα από γιλέκα και πουλόβερ. Τελευταία, μερικές πιο σέξι επιλογές με animal prints ή φλοράλ και σατέν υφή έχουν έρθει δυναμικά στο προσκήνιο και δίνουν μία πιο βραδινή υφή στο καθημερινό ντύσιμο (ελλείψει βραδινών εξόδων). Το denim on denim look, δηλαδή το look που αποτελείται από δύο (ή περισσότερα) τζιν κομμάτια έχει θεωρηθεί fashion statement, σούπερ στιλάτο αλλά και ελαφρώς κιτς -ανάλογα με την εποχή και την περίσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ad A Love Letter to my favourite thing to wear. Double denim only available for rental by @levis x @ganni 🌱 #Levisxganni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams (@lucywilliams02) στις


Το τζιν πουκάμισο, όμως, είναι το αναπάντεχο κομμάτι το οποίο βλέπουμε ολοένα και περισσότερο στις πιο ψαγμένες fashion insiders ως εναλλακτική επιλογή που «σπάει» το ρομαντισμό και δίνει 70s vibes στα looks.


Το cool σκανδιναβικό brand Ganni λάνσαρε πρόσφατα ένα τζιν πουκάμισο με frilly γιακά, συνδυάζοντας το ρετρό χαρακτήρα του τζιν με την επίκαιρη τάση, ενώ όσες το φορούν, το τολμούν κατευθείαν σε ένα total look με τζιν παντελόνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@chili.dia wearing #LEVISXGANNI upcycle collab only available to rent on GANNI Repeat 🔁 Link in bio #GANNIGirls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GANNI (@ganni) στις


Αν το τζιν πουκάμισο φορεμένο με τζιν παντελόνι (προτιμήστε flared) σας φαίνεται too much, συνδυάστε το με μία λευκή cropped ζακέτα και καφέ μπότες ή περιμένετε να το φορέσετε μέσα από ένα κομψό πουλόβερ ώστε να φαίνεται μόνο ο γιακάς του -έτσι θα «δώσετε το μήνυμα» αποφεύγοντας την υπερβολή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ad. Fall neutrals 🤍🤍 @ginorossiofficial #ginorossi @cccshoesbags

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tine Andrea (@tineandreaa) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Blue moon @mango #MangoGirls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Débora Rosa (@deborabrosa) στις


Do it!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@emiliemalou wearing @secondfemale during @cphfw

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη T H E S T R E E T L A N D (@thestreetland) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ