Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Coffee Go»: Ο σύμμαχός σου στη βροχή για καφέ στο λεπτό!

Θέλεις επειγόντως να πάρεις έναν καφέ για να πας στη δουλειά σου, ή για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου; Έξω βρέχει. Να σταματήσεις κάπου στο κέντρο με το αυτοκίνητο, να πεταχτείς να πάρεις καφέ; Σχεδόν αδύνατο με το χάος που επικρατεί. Που να βγάζεις και ομπρέλα... Το «Coffee go», το πρωτοποριακό drive through καφέ της Βέροιας είναι αυτό που χρειάζεσαι. Και είναι σύμμαχός σου και στη βροχή! Έτσι, για να απολαύσεις ήρεμα και... στεγνά τον καφέ σου, οδήγησε μέχρι την Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, βρες το μικρό πέτρινο σπίτι του «Coffee Go», σταμάτα δίπλα στο παράθυρο, δώσε την παραγγελία σου και σε ένα λεπτό θα έχεις στον χέρι σου, χωρίς καν να χρειαστεί να βγεις από το αυτοκίνητο!

Κορυφαίας ποιότητας καφέ, δροσιστικά smoothies και milkshakes, ροφήματα ζεστά ή κρύα και μια μεγάλη ποικιλία γλυκών και αλμυρών σνακ. Θέλεις να κάνεις μια... πιο μεγάλη στάση; Πάρκαρε άνετα και με ασφάλεια το αυτοκίνητό σου, κάθισε αναπαυτικά στο σαλόνι του «Coffee go» και απόλαυσε τον καφέ σου.

Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ