Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (26/10-1/11)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα 
Ο Ήλιος και ο Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, έρχονται σε Σύνοδο, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 και εμείς αναμένουμε θετικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες, ιδίως όσον αφορά άτομα και υποθέσεις, του παρελθόντος!
Η δράση καθοδηγείται από το μυαλό και καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε στόχους και επιθυμίες, κυρίως για θέματα που είναι σε εκκρεμότητα από παλιά!
Ερωτικά, θα έχουν πολλοί από εμάς, επαφή ή συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν μας και μεγάλη πιθανότητα για επανασύνδεση!
Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια του Νερού και της Γης, του 1ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου σε βρίσκει ταραγμένο για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου, αφού η δυναμική Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα αυτό τον τομεά της ζωής σου, προκαλώντας έκτακτες συνθήκες που σε αποδιοργανώνουν! Ο Ερμής ανάδρομος από το Ζυγό πλέον και σε τετράγωνο με τον Κρόνο, καθιστά δύσκολες τις συνθήκες επικοινωνίας, τόσο με το σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό, σταδιακά ωστόσο θα βελτιώσει το συντροφικό κλίμα και θα σε βοηθήσει να ανοιχτείς περισσότερο στα αισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις 28/10 μπαίνεις σε μία χρυσή εποχή για τα αισθηματικά σου όπου θα μπορέσεις να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στη σχέση σου, ή αν είσαι χωρίς ταίρι, θα μπορέσεις να κάνεις τα βήματα εκείνα για να βρεις ένα άτομο που θα έχεις καλή προοπτική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι μπλοκαρισμένα και αργούν να έρθουν στα χέρια σου έγγραφα ή καθυστερούν να έρθουν ειδήσεις που περιμένεις. Στα οικονομικά είσαι πιεσμένος και βγαίνουν έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια!

♉ Ταύρος

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο ζώδιο σου και το κλίμα γύρω σου είναι ταραχώδες, με εσένα να έχεις .... τα νεύρα σου Ταυράκι μου! Συμβαίνουν αρκετές αλλαγές τώρα στη ζωή σου, που σε αιφνιδιάζουν αλλά σου ζητούν και να κινηθείς γρήγορα και να πας παρακάτω. Κάποια μπλοκαρίσματα στην εργασία σου είναι αναμενόμενα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σε ωθεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, την φυσική σου κατάσταση και να φέρεις περισσότερη αρμονία στη ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα είναι ανατρεπτική για τις σχέσεις σου και είναι σκόπιμο να αποφύγεις τους καβγάδες, τις απαιτήσεις και τις κόντρες γιατί οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές! Αν είσαι ελεύθερος δεν είναι ιδανικό διάστημα για μία νέα σχέση, γιατί δεν θα έχει διάρκεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι αγχωμένος με την εργασία σου γιατί καθυστερούν να προχωρήσουν τα σχέδια που κάνεις. Στα οικονομικά σου και εκεί υπάρχει αστάθεια και είσαι σε μία περίοδο που κόβεις από παντού έξοδα.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Δίδυμε, έχεις τις κλειστές σου και είσαι σε έναν εσωτερικό εκνευρισμό. Η επιρροή της Πανσελήνου προκαλεί νευρικότητα αλλά σε κάνει να έχεις την διάθεση να αποστασιοποιηθείς για λίγο από όλους και απο όλα προκειμένου να ανασυγκροτηθείς! Κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις φέρνουν στο φως της επιφάνειας την αλήθεια η οποία μπορεί να ταράζει αλλά και λυτρώνει! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο Ζυγό σταδιακά θα βοηθήσει την βελτίωση των αισθηματικών σου, επομένως για να βλέπω σιγά – σιγά χαμόγελα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο Ζυγό και το μυαλό σου τρέχει σε περασμένες ερωτικές ιστορίες που έληξαν άδοξα. Ίσως αυτή την περίοδο μετανιώνεις και για σφάλματα του χτες. Από τις 28 του μήνα μπαίνεις σε μία πιο γενναιόδωρη περίοδο για τα ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις μπλοκαρισμένη την δημιουργικότητά σου και την εργασία σου την κάνεις μηχανικά, ή δεν βλέπεις τις εξελίξεις που θα σου έδιναν μία μορφή ανταμοιβής! Τα οικονομικά σου είναι εξαιρετικά ζορισμένα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο, όμως αυτή την φορά Καρκινάκι μου το ολόγιομο φεγγάρι που γίνεται στον Ταύρο δεν πρόκειται να σε προβληματίσει! Ξαφνικές ευκαιρίες για νέες φιλίες, νέες επαφές και γνωριμίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Είσαι σε μία βιασύνη να προχωρήσεις τα όνειρα και τα σχέδια σου και πετυχαίνεις! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού φέρνει το αίσθημα της ζεστασιάς και της οικειότητας στις σχέσεις σου ! Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι λόγω ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος στο Ζυγό και φέρνει αναποδιές !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου δεν μπορώ να πω ότι είσαι ευχαριστημένος, σίγουρα ωστόσο γίνεσαι αρκετά πιο τολμηρός για να πετύχεις αυτό που θέλεις! Η επιθυμία σου για μία σταθερή σχέση, μπορεί να γίνει πραγματικότητα αρκεί οι επιλογές σου να αφορούν νέους ανθρώπους που σταδιακά μπαίνουν στη ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τον Άρη να εξακολουθεί να είναι ανάδρομος στον Κριό τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται με το ζόρι και δεν λείπει η νευρικότητα αλλά και η καθυστέρηση. Προσοχή στις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Στα οικονομικά υπάρχει η προοπτική ενός ξαφνικού κέρδους!

♌ Λέων

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται μία δυναμική Πανσέληνος στον δικό σου άξονα , συγκεκριμένα στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία και προκαλεί μεγάλη ένταση στα επαγγελματικά σου! Συμβαίνουν αλλαγές στην εργασία σου οι οποίες και σε αποσυντονίζουν ή και αποδιοργανώνουν! Κάποιοι στόχοι σου αναγκαστικά αλλάζουν μορφή! Παίρνεις αποφάσεις να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και δεν βάζεις νερό στο κρασί σου! Τα φλερτ δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου είναι δεδομένο ότι μπορείς μέσα από όμορφες επικοινωνίες και συναντήσεις να ζεστάνεις το κλίμα και να νιώσεις πολύ ωραία! Επαφές με ένα άτομο του παρελθόντος σε γεμίζουν με ενθουσιασμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για τολμηρά επαγγελματικά σχέδια φίλε μου Λέοντα, απεναντίας κάποια πράγματα στην εργασία σου θα εξελιχθούν διαφορετικά από ότι υπολόγιζες. Στα οικονομικά σου υπάρχουν πιέσεις, τις οποίες όμως διαχειρίζεσαι έξυπνα και αυτο θα σε βοηθήσει για την πορεία!

♍ Παρθένος

Γενικά

Εβδομάδα με εκπλήξεις ξεκινά για σένα φίλε μου Παρθένε και παρόλο που έχεις ακούσει ότι έχουμε Πανσέληνο η οποία και δεν είναι εύκολη, εσένα σε επηρεάζει θετικά και σου δίνει μία νέα προοπτική , μία νέα πρόταση,κ για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις στη ζωή σου μία μεγάλη αλλαγή! Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ανεβαίνουν σε αυτό θα σε βοηθήσει σταδιακά η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού! Δεν είναι ωστόσο κατάλληλο διάστημα για σημαντικές αγορές, επενδύσεις, ή και για αποφάσεις περί των οικονομικών!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιδανική εβδομάδα για ερωτική επικοινωνία, για ένα ταξιδάκι ή μία ξαφνική συνάντηση με το πρόσωπο που έχεις στην καρδιά σου! Θα ξεφύγεις από την ρουτίνα, θα περάσεις ωραία, απλά για την ώρα οι συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να αποκτήσεις την σταθερότητα που θα θελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου αποτελεί μία πηγή άγχους αυτό τον καιρό είτε κάνεις πράγματα τα οποία γίνονται με το ζόρι γιατί έτσι πρέπει να γίνει! Τα οικονομικά σου σταδιακά θα αρχίσουν να βελτιώνονται σημαντικά!

♎ Ζυγός

Γενικά

Μία νέα εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου και βρίσαι σε ένα ψυχολογικό αναβρασμό, λόγω της Πανσελήνου που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου! Τα οικονομικά σου είναι μία πηγή ανησυχίας, καθώς και οι υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους! Ο Ερμής περνά ανάδρομος στο ζώδιο σου και δεν είναι εύκολο αυτές τις μέρες να προχωρήσεις σε αποφάσεις, επαφές, συναντήσεις , υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια! Το θετικό νέο είναι ότι η Αφροδίτη περνά στις 28 του μήνα στο ζώδιο σου και επιτέλους θα επικεντρωθείς σε κάθε τι που σου δίνει χαρά και ικανοποίηση ενώ το ερωτικό χαμόγελο θα επιστρέψει και πάλι στα χείλη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θέλω παράπονα στα αισθηματικά, αν και ξέρω πώς έχεις περάσει δύσκολα! Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου στις 28 του μήνα και επιτέλους ανοίγει ο ορίζοντας της αισθηματικής σου ζωής. Καλό είναι ωστόσο να μην μείνεις προσκολλημένος στο χτες, αλλά να κοιτάξεις μπροστά σε νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βιώνεις μία τεταμένη περίοδο όπου δέχεσαι αρκετό ανταγωνισμό ή και αισθάνεσαι πολλές φορές ότι απειλείται το αντικείμενο απασχόλησής σου! Στα οικονομικά υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που τώρα πρέπει να διεκπαιρεωθούν!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα είναι σημαντικό να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την υπομονή σου στις επαφές με το περιβάλλον σου γιατί έρχεται μία Πανσέληνος στον Ταύρο (απέναντί σου) που σε επηρεάζει άμεσα! Ξαφνικές κόντρες και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών! Εσύ είσαι αρκετά πιο εσωστρεφής αυτό το διάστημα αλλά και αδιάλλακτος θα μπορούσα να πω! Υποψιάζεσαι τους πάντες και τα πάντα και αυτή θα είναι και η αιτία να δημιουργηθούν εντάσεις στις σχέσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι εύκολη η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου για αυτό καλύτερα να κάνεις ένα βήμα πίσω, να αφήσεις περισσότερο χώρο και χρόνο στον εαυτό σου και στο άτομο που σε ενδιαφέρει, για να μην δημιουργηθούν καβγάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ρυθμοί στην εργασία σου είναι απαιτητικοί ή και παράλογοι κάποιες στιγμές και δεν μπορώ να πω ότι είσαι απόλυτα ικανοποιημένος ή και σφίγγεις τα δόντια για να πάρεις αποφάσεις που τρέναρες εδώ και καιρό! Τα οικονομικά είναι σε μία μέτρια φάση!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη είσαι σε ένα διαρκές τρέξιμο για να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, ενώ το πρόγραμμά σου θα είναι ανάστατο και το στρες αρκετά ανεβασμένο. Αυτές ακριβώς τις τάσεις προκαλεί η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου η οποία και στερεί για λίγο την αρμονία και την ισορροπία στην καθημερινότητά σου! Επαφές με φιλικά πρόσωπα του παρελθόντος σου προσφέρουν χαμόγελα. Η Αφροδίτη από το Ζυγό κάνει αρκετά πιο ανοιχτό και ζεστό το κλίμα στην κοινωνική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικά τερτίπια φέρνει η νέα εβδομάδα μόνο που εσύ θα μου τα μπερδέψεις λίγο ... Από τη μία πλευρά σε εξιτάρει ερωτικά μία υπόθεση του παρελθόντος, από την άλλη πλευρά υπάρχουν ανοίγματα και προοπτικές για κάτι νέο! Θα πρέπει σταδιακά να κάνεις μία επιλογή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνει στα επαγγελματικά σου όμως εκνευρίζεσαι γιατί είναι σαν να τα περιμένουν όλα από εσένα! Προσοχή στα καβγαδάκια μέσα στον εργασιακό χώρο! Τα οικονομικά δεν τα λες ότι είναι και στα καλύτερά τους αυτή την περίοδο!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε βρίσκεις και πάλι την δημιουργικότητά σου και την επιθυμία σου να θέσεις στόχους! Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ταύρου φέρνει όμορφες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή, ενώ μπορώ να πω ότι τώρα προσφέρονται περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις καλά ή να ασχοληθείς με κάτι δημιουργικό, είτε για να πάρεις μία ικανοποίηση από τα παιδιά σου! Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο Ζυγό με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι επαγγελματικές σου κινήσεις, ωστόσο η Αφροδίτη που περνά και αυτή στο Ζυγό θα φέρει ικανοποίηση μέσα από τις προοπτικές που σταδιακά θα δημιουργηθούν στην εργασία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι το πιο ευνοημένο ζώδιο της εβδομάδας στον έρωτα, για αυτό θέλω να μου είσαι σε ετοιμότητα γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά! Ένας νέος, κεραυνοβόλος έρωτα τώρα μπορεί να εισβάλει στη ζωή σου και να αλλάξει τα πάντα όσα πίστευες ως τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Παρόλο που καθυστερούν να προχωρήσουν επαφές, επικοινωνίες, συμφωνίες που αφορούν τα επαγγελματικά, μπορώ να πω ότι εντέλει θα έχεις τις ιδέες, τις εμπνεύσεις και την στήριξη για νέα δημιουργικά σχέδια! Τα οικονομικά είναι ακόμα ευάλωτα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Εκρηκτική εβδομάδα ξεκινά για σένα Υδροχόε , με μία Πανσέληνο από το ζώδιο του Ταύρου που σε επηρεάζει “στενά” προκαλώντας ένταση συναισθηματική αλλά και κόντρες που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την καριέρα. Σε αυτούς τους τομείς το διάστημα αυτό βρίσκεσαι σε περίοδο ανακατατάξεων που σε ξεβολεύουν και σε βγάζουν από τους ρυθμούς σου! Κάποιες ειδήσεις που θα λάβεις αυτές τις μέρες θα σε δυσαρεστήσουν! Τα φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παρόλο που διανύεις μία περίοδο που είσαι ασυμβίβαστος και δεν βάζεις νερό στο κρασί σου, η πηγαία ανάγκη σου για αλλαγή και ανανέωση της αισθηματικής σου ζωής αναμένεται να ικανοποιηθεί ιδιαίτερα από τις 28 του μήνα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην γίνεσαι επαναστάτης δίχως αιτία στα επαγγελματικά σου αυτό το διάστημα, δείξε πνεύμα συγκαταβατικότητας και ηρεμίας για να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος! Τα οικονομικά συνεχίζουν να είναι ταραγμένα!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Εβδομάδα με αιφνίδιες επικοινωνίες και με μία Πανσέληνο στο ζώδιο του Ταύρου να σε κάνει να αλλάζεις απόψεις, θεωρίες και να σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους! Κάποιες αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά σου και συνδέονται με ανοιχτές υποθέσεις του παρελθόντος είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών! Το θετικό νέο είναι ότι μετά από αρκετό καιρό, αρχίζει επιτέλους σταδιακά να ανοίγει ο οικονομικός σου τομέας, με εσένα να βρίσκεσαι σε μία περίοδο όπου μπορείς να έχεις επιτυχία μέσα από διακανονισμούς, πωλήσεις, διαπραγματεύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ερωτική λίμπιντο ανεβαίνει σιγά – σιγά φίλε μου Ιχθύ και οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν και αιφνίδιες επαφές και συναντήσεις που σε ικανοποιούν! Πες ναι σε μία ερωτική περιπέτεια !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να είσαι σε μία φάση αναμονής, αλλά να ξέρεις ότι κάποια σχέδια που κάνεις θα προχωρήσουν ακριβώς έτσι όπως θα ήθελες και σχεδίαζες! Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε φάση βελτίωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ