Quantcast

http://picasion.com/

Το θυμάσαι αυτό το Περίπτερο;

Ήταν ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα περίπτερα των βορείων προαστείων της Βέροιας. Λειτουργούσε για πολλά χρόνια στην πλατεία Τσερμενίου και αποτελούσε τον αγαπημένο προορισμό για εκατοντάδες γονείς και παιδιά που πήγαιναν εκεί για να πάρουν σοκολάτες, γαριδάκια, καραμέλες, παγωτά και άλλα πολύτιμα προϊόντα.  Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στην σελίδα «Παλιές Φωτογραφίες της Βέροιας» στο facebook, μας ταξίδεψαν στο μακρινό παρελθόν. Τότε που οι ρυθμοί της καθημερινότητας ήταν εντελώς διαφορετικοί και η τεχνολογία δεν επηρέαζε τόσο πολύ τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Εκείνες τις εποχές, είχε βόλτα στην παιδική χαρά, επίσκεψη στα ουφάδικα (ηλεκτρονικά), περατζάδα στις καφετέριες και αγαπημένα νυχτερινά στέκια, ενώ σήμερα... facebook, instagram και chat στο messanger. 

5 σχόλια:

  1. τότε χιόνιζε κιόλας. εδώ και 15 χρονιά (με ελαχιστες εξαιρεσεις) ο χειμώνας αγνοείται χιονι κρυο ισχυροι παγετοι και εννοουμε φυσικα στην ωρα τους (στον καιρο τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το αυτοκίνητο μπροστά δεξιά υπήρχε μέχρι πριν από λίγο καιρό...δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικα και το θυμαμαι.
    Και τον κυρ-Νικο τον θυμαμαι, που χρονια ολοκληρα το δουλευε.
    Παντα χαμογελαστος και ευγενικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπεροχος τον αγαπουσαν ολοθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγόραζα τσιγαρα για τον πατέρα μου ΡΗΓΑΣ το 1981 πεθανε από καρκινο στον οισοφάγο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ